Wat is Hart voor je huwelijk? Zes avondjes uit met z’n tweeën, waarbij inhoud en sfeer samen op gaan. Al vele stellen uit onze gemeente deden mee! In de drukte van elke dag nemen we in het huwelijk niet altijd voldoende tijd voor elkaar. Hart voor je huwelijk betekent het reserveren van zes avonden speciaal voor elkaar. Van harte nodigen we u en jullie uit om mee te doen met ‘Hart voor je huwelijk’!

Wat gaan we doen? Elke avond heeft een thema. We gaan de eerste avond terug naar de basis. Daarna bespreken we communicatie, groeien in je relatie, omgaan met verschillen en samen intiem. En tijdens avond zes behandelen we het thema samen geloven. Korte introducties worden afgewisseld met tijd om met z’n tweeën in gesprek te gaan aan de hand van vragen en opdrachten uit de werkmap.

We vinden het belangrijk dat het ook echt avondjes uit worden voor de deelnemers. We investeren in sfeer en gezelligheid. We maken gebruik van de Vanenburgzaal van De Aker. De lichten zijn gedempt en de haard staat aan! De eerste en laatste avond beginnen we met een heerlijke maaltijd.

In het voorjaar van 2024 organiseren we Hart voor je huwelijk en er doen 8 stellen mee. Willen jullie ook meedoen? Geef je alvast op voor de volgende ronde! Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We vragen een eigen bijdrage van € 65,-- in de kosten. Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We hopen u en jullie graag te ontmoeten tijdens de volgende ronde van ‘Hart voor je huwelijk’!

Hartelijke groet van het HVJH-team:

Aart en Ria van de Langemheen, tel. 06-11628687, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan en Jeanet Westland, tel. 352294, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oud-deelnemers aan het woord

"Voor onze vijfjarige huwelijksdag ontvingen wij van mijn schoonouders als cadeau de toerustingsavonden Hart voor je Huwelijk. Mijn eerste reactie was: is dat wel voor ons, wij zijn pas vijf jaar getrouwd?! En om eerlijk te zijn dacht ik ook: maar wij hebben een hartstikke goed huwelijk! Dat is toch niet nodig? Is dat niet meer voor stellen die uit elkaar zijn gegroeid, die eraan moeten werken?
Niets bleek minder waar. Al op de eerste avond vielen bij mij de schellen van de ogen. In een sfeervolle zaal kregen we een eigen tafeltje en een heerlijke maaltijd voorgeschoteld. Dat tafeltje voor twee bleek de opzet en zo zaten we elke avond samen aan de koffie, met wat lekkers erbij. In gesprek over uitdagende onderwerpen die voor elke fase in je huwelijksleven relevant zijn. Het was voor ons elke keer weer een avondje uit.
Hart voor je Huwelijk was er niet om ons huwelijk te repareren, ik noem het liever een APK. En dat was na vijf jaar volstrekt niet overbodig!