In januari 2023 is Hart voor je huwelijk weer van start gegaan met een mooie groep van 10 stellen. Willen jullie ook meedoen? Geef je vast op voor de volgende ronde in D.v. winterseizoen 2023-2024! Van harte welkom!

Wat is ‘Hart voor je huwelijk’? Dat is zes avondjes uit voor jullie samen. Veel tijd om elkaar echt te ontmoeten, en gevoed worden met tips voor je huwelijk. Zes avonden ook met gezelligheid: de eerste en laatste avond is er een dinerbuffet. We sluiten de gordijnen, dimmen de lichten, de haard is aan, er staat een bloemetje op tafel en er is wat lekkers.

De thema’s van de avonden zijn: terug naar het begin, communicatie, groeien in je relatie, omgaan met verschillen, intimiteit en samen geloven. Er is steeds een korte intro op een onderwerp en vervolgens ga je met z'n tweeën aan de slag met vragen en opdrachten. Dat herhalen we per avond een keer of 3 á 4, en dan is de tijd alweer voorbij. We genieten aan het einde van de avond nog van een hapje en een drankje en even na-kletsen achteraf.

Wil je meer informatie? Bel of mail gerust met het ‘Hart voor je huwelijk-team’:

Aart en Ria van de Langemheen, tel. 06-11628687, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
Jan en Jeanet Westland, tel. 352294, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie toerustingsavonden: Zaal Vanenburg, De Aker.

Kosten: € 60,=, inclusief werkmap en diners.

 Oud-deelnemers aan het woord

"Voor onze vijfjarige huwelijksdag ontvingen wij van mijn schoonouders als cadeau de toerustingsavonden Hart voor je Huwelijk. Mijn eerste reactie was: is dat wel voor ons, wij zijn pas vijf jaar getrouwd?! En om eerlijk te zijn dacht ik ook: maar wij hebben een hartstikke goed huwelijk! Dat is toch niet nodig? Is dat niet meer voor stellen die uit elkaar zijn gegroeid, die eraan moeten werken?
Niets bleek minder waar. Al op de eerste avond vielen bij mij de schellen van de ogen. In een sfeervolle zaal kregen we een eigen tafeltje en een heerlijke maaltijd voorgeschoteld. Dat tafeltje voor twee bleek de opzet en zo zaten we elke avond samen aan de koffie, met wat lekkers erbij. In gesprek over uitdagende onderwerpen die voor elke fase in je huwelijksleven relevant zijn. Het was voor ons elke keer weer een avondje uit.
Hart voor je Huwelijk was er niet om ons huwelijk te repareren, ik noem het liever een APK. En dat was na vijf jaar volstrekt niet overbodig!