Jullie trouwdag: vast één van de mooiste dagen van je leven! Samen met God het leven in: vrolijk en vol plannen!

Maar hoe lang is dat alweer geleden? Is het tijd voor een update? Heeft 'druk-druk-druk' het misschien overgenomen? Schiet de tijd voor elkaar er een beetje bij in?

Geef je dan op voor Hart voor je Huwelijk! Zes avondjes uit met z'n tweeën waarbij inhoud en sfeer samen op gaan. Elke avond heeft een thema: terug naar het begin, communicatie, groeien in je relatie, omgaan met verschillen, intimiteit en samen geloven. Tijdens de avonden zijn er korte presentaties over genoemde thema’s en kun je daarna vooral ook met z’n tweeën in gesprek.
Zes avonden ook met gezelligheid: de eerste en laatste avond is er een dinerbuffet. We dimmen de lichten en als het koud wordt gaat de gashaard aan. En er is tijd voor een hapje & een drankje en even na-kletsen achteraf. Zin in? Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We noteren je deelname dan voor een volgende ronde van zes avonden. Zodra zich genoeg deelnemers hebben aangemeld, kunnen we weer starten.

 

Wil je meer informatie?

Bel of mail gerust met het Hart voor je huwelijk-team:

Aart en Ria van de Langemheen, tel.: 353993, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan en Jeanet Westland, tel.: 352294, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie: Zaal Vanenburg, De Aker.

Kosten: € 60,-, inclusief werkmap en diners.

Data: te bepalen in overleg met de deelnemers.

 

Oud-deelnemers aan het woord

"Voor onze vijfjarige huwelijksdag ontvingen wij van mijn schoonouders als cadeau de toerustingsavonden Hart voor je Huwelijk. Mijn eerste reactie was: is dat wel voor ons, wij zijn pas vijf jaar getrouwd?! En om eerlijk te zijn dacht ik ook: maar wij hebben een hartstikke goed huwelijk! Dat is toch niet nodig? Is dat niet meer voor stellen die uit elkaar zijn gegroeid, die eraan moeten werken?
Niets bleek minder waar. Al op de eerste avond vielen bij mij de schellen van de ogen. In een sfeervolle zaal kregen we een eigen tafeltje en een heerlijke maaltijd voorgeschoteld. Dat tafeltje voor twee bleek de opzet en zo zaten we elke avond samen aan de koffie, met wat lekkers erbij. In gesprek over uitdagende onderwerpen die voor elke fase in je huwelijksleven relevant zijn. Het was voor ons elke keer weer een avondje uit.
Hart voor je Huwelijk was er niet om ons huwelijk te repareren, ik noem het liever een APK. En dat was na vijf jaar volstrekt niet overbodig!