Ook in de afgelopen zomermaanden zag je bij de Zuiderkerk op zondagochtend en zondagavond vele mensen van alle kanten aan komen rijden, fietsen of lopen. Vakantiegangers, Puttenaren, oude en jongere mensen, kinderen, soms heel klein nog. Je zag een plein vol met mensen samen psalmen en andere liederen zingen, onder begeleiding van orgel of combo; samen stil worden om te bidden tot de Heere God, om te luisteren naar Zijn woorden uit de Bijbel; samen gemeente zijn van onze Heere Jezus Christus.

Al jaren worden er in de zomermaanden openluchtdiensten georganiseerd. Eerst in en om 't Lichtpunt, de afgelopen jaren achter de Zuiderkerk. Voor de vakantiegangers, maar ook mensen uit Putten en uit onze gemeente zijn van harte welkom! En neem dan ook eens iemand mee die het niet zo gewend is om naar de kerk te gaan. 

De ochtenddienst ( 9.30 uur) is een gewone kerkdienst, we zingen psalmen en liederen uit de bundel Weerklank onder begeleiding van het orgel. De avonddienst (18.30 uur) is een zangdienst onder leiding van een combo bestaande uit gemeenteleden van allerlei leeftijden. Er is een korte meditatie en veel ruimte om te zingen. Na afloop van beide diensten is er koffie, thee en fris en ruimte om elkaar te ontmoeten.  

In 2024 hopen we de diensten te houden van DV zondag 7 juli tot en met zondag 25 augustus.

Informatie of reacties:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

flijer openluchtdiensten