Kringloopwinkel ‘Het Lokaal’ gaat verhuizen
De kringloopwinkel van ‘Woord & Daad’ in Putten gaat verhuizen. Op 6 juli opent ‘Het Lokaal’ haar deuren op de nieuwe locatie aan de Ambachtsstraat 7a in Putten. De huidige winkel aan de Jacob Catsstraat 74 zal 22 juni voor het laatst open zijn. Vanaf heden is daar alles voor de helft van de prijs. Door onze groei zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wil jij iets betekenen voor je naaste en lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan in deze kringloopwinkel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor aanmelden of vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woord en Daad: wandelen voor hygiëne in Bangladesh

Als comité ‘Woord en Daad Putten’ hebben we een nieuw doel uitgezocht. De komende tijd willen we geld inzamelen voor WASH (water, sanitair en hygiëne). Met name in plattelandsgebieden, zoals onze projectregio, zijn er nog grote problemen. In die gebieden ontbreken sanitaire voorzieningen, is schoon water bijna niet beschikbaar en is de hygiëne ver beneden peil. Dit zorgt voor veel gezondheidsproblemen. Hier moeten extra voorzieningen en hulp voor komen! Met de avondvierdaagse in Putten gaan we vier avonden de tochten van 10 km lopen. Laat je sponsoren door familieleden, vrienden, buren en kennissen!

De avondvierdaagse vindt plaats van D.V. 4 tot 7 juni 2019.

Minimale sponsorgeld is € 25,-. Inschrijving kost € 5,-.

Voor vragen en inschrijving mail naar: .Inschrijven kan tot 22 mei. We willen met zo veel mogelijk mensen een geluid laten horen! Loop mee en geef de mensen in Bangladesh WASH!

 

Het Lokaal

“Het Lokaal” is nu een paar weken open en het is erg leuk om alle enthousiaste en positieve reacties te horen. We hebben al heel wat klanten mogen begroeten in de winkel. En ook al veel mensen die spullen komen brengen. Bent u nog niet geweest? Dan nodigen we u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in de winkel.
Ook kunt u bij ons de Woord en Daad postzegels en echte Woord en Daad fairtrade koffie kopen. 

Openingstijden Woord en Daadwinkel “Het Lokaal” (Jac. Catstraat 74): 

Dinsdag:                     13.00 - 16.00 uur

Woensdag t/m vrijdag: 10.00 - 16.00 uur

Zaterdag:                    10.00 - 14.00 uur

(elke 2e en 4e zaterdag v.d. maand)
Goederen kunnen ingeleverd worden tijdens bovenstaande openingstijden.

Acties ‘Woord en Daad’

 

Bingoavond ‘Woord en Daad’

 

Zin in een gezellige avond? Op D.V. vrijdagavond 1 febr. houden we een bingoavond! Komt u ook? Het is in het Denksportcentrum aan de Jacob Catsstraat 76 en begint om 19.30 uur (later instromen kan ook). Neem de kinderen gezellig mee, want er is een kinderronde met mooie prijzen! U gaat misschien met een mooie prijs naar huis en tegelijkertijd helpt u mee aan het nieuwe project van Woord en Daad 'WASH'; schoon drinkwater en hygiëne voor arme mensen. Voor vragen kunt u bellen met Adriana Geertsema (354710).

 

We hebben de afgelopen tijd twee acties gehad. Als eerst de kooravond op een warme zomeravond. We hadden genoeg sponsors gevonden om alle kosten te dekken! Alle sponsors daarvoor hartelijk dank! Ondanks dat de opkomst niet ontzettend hoog was, had de collecte toch de opbrengst van € 816,04. Doordat we sponsorgeld overhielden, kwam het bedrag op € 1000,- netto uit! Fantastisch! Iedereen die hieraan heeft meegeholpen, hartelijk bedankt!

Als tweede liepen vijf vrouwen mee met de avondvierdaagse. U hebt hen massaal gesponsord! Hartelijk dank daarvoor! Ze haalden samen het mooie bedrag op van € 1.520,-. Fantastisch om te zien hoeveel mensen in Putten ‘Woord en Daad’ een warm hart toedragen!

Terwijl we nog bijkomen van deze actie staat de volgende al weer voor de deur, namelijk de fietstochten. Deze zullen D.V. plaatsvinden op 10 en 24 juli en op 7 en 21 augustus.

 U kunt starten tussen 18.30 uur en 19.30 uur, m.u.v. de laatste fietstocht; hier kunt u starten tussen 18.00 uur en 19.00 uur. De fietstochten kosten € 3,- voor volwassenen en € 1,- voor kinderen. De gezinsprijs is € 8,-. Weet u dat we op 24 juli weer de kinderfietstocht houden? Hier zal de stop plaatsvinden bij speel en beleef boerderij: ‘De Roozendaal’. U kunt deze dag een keuze maken tussen een route van 10 of 20 km. De fietstochten beginnen en eindigen weer bij De Aker. We hopen u graag te ontmoeten bij deze tochten!