In de Aker en in de Zuiderkerk zijn er Vrouwen in Contact ontmoetingen. Vrouwen in Contact staat voor een serie ontmoetingsavonden voor vrouwen. Met medewerking van gastsprekers worden onderwerpen uitgediept die er toe doen. Actuele onderwerpen waarover je wel eens wat meer zou willen weten en waarover je misschien ook eens met anderen van de gedachten zou willen
wisselen.  Uitgangspunt is met Gods woord als leidraad te zoeken naar vormen van toerusting die aansluiten bij vragen die leven. We hopen hiermee ook een stukje gemeente-zijn verder te bevorderen. Want naast het serieuze gedeelte zorgen we voor een gezellige sfeer waarin je elkaar ontmoet.
De creatieve avonden zijn heel laagdrempelig, die echt bedoeld zijn voor iedereen. Of je nou Christen bent of niet, wees welkom, het zou juist mooi  zijn op deze manier van elkaar te kunnen leren.
Iedere avond staat op zichzelf. Je hoeft dus geen lid te worden en kunt iedere avond afzonderlijk bijwonen. Opgeven van te voren is niet noodzakelijk bij de avonden met een spreekster, voor de creatieve avonden is
opgave zeker wel van belang.

Vrouwen in Contact Zuid

Vrouwen In Contact Zuid VIC

Het is altijd weer een uitdaging om iets nieuws te bedenken, maar wij denken dat we weer een leuke avond ingepland hebben!

Woensdagavond 25 jan. 2023 komt onze dorpsgenoot Henk Vaessen. Hij zal voornamelijk vertellen hoe zijn boek “Piel de Heilige” tot stand gekomen is. De hoofdpersoon in dit boek is gedeeltelijk gebaseerd op Trientje Timmer; zij was een markant figuur in ons dorp en er is zelfs een straat naar haar vernoemd.

Het boek bevat veel humor, maar zeker ook diepgang. Een mooie combinatie die kenmerkend is voor Henk. Ook zal er een boekentafel aanwezig zijn.

Na zijn lezing is er een pauze. Daarna is er de mogelijkheid om Henk vragen te stellen.

Van harte welkom!

Wanneer       : woensdagavond 25 jan. 2023

Waar           : Verenigingsgebouw Huinen

                     Huinerschoolweg 3 te Putten

Inloop          : 19.30 uur (met koffie en thee)

Lezing          : 20.00 uur
Kosten          : € 7,-

Graag opgeven via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrouwen in Contact Dorp

 Er zijn geen bijeenkomsten gepland