Ieder jaar staat de Witte Tent in Putten. In één week tijd beleven we samen met kinderen, tieners en volwassenen leuke activiteiten. Tegelijkertijd leer je God beter kennen. Iedereen is welkom, dus zorg dat je er bent!

De week start vanaf woensdag 10 augustus en gaat door tot en met woensdag 17 augustus. Ook wordt er zoals vanouds een zangdienst in de Groene Scheg georganiseerd op zondag 14 augustus om 18:30u! 

Elke dag beginnen we in de Groene Scheg met de kinderclubs. In de middag zijn we in de wijken rondom Putten. Het avondprogramma is altijd in de Groene Scheg. Kijk op wittetentputten voor alle info, tot dan!

Flyer Witte tent 2022 https://donkeymobile.com/share/app.donkeymobile.hervormdputten?groupId=6298a26d3f98e3435066dcf8&postId=62ece55f44b550188d531718

 

 

 

 

 

Collectes

Uw gave geven aan de collecte is ook mogelijk tijdens het meekijken vanuit huis. Onze voorkeur van geven gaat uit naar het gebruik van onze eigen app 'Hervormde Gemeente Putten'. Het geven via de app van Givt werkt ook en dat komt ook bij de juiste doelen terecht. 

collecte hgp

HervormdPuttenApp QRCode


Uiteraard is het altijd mogelijk om uw bijdrage over te maken op de bankrekening van Kerkbeheer en/of Diaconie.

Youtube

Mocht kijken via site niet lukken kijken dan via:
youtube