Ieder jaar staat de Witte Tent in Putten. In één week tijd beleven we samen met kinderen, tieners en volwassenen leuke activiteiten. Tegelijkertijd leer je God beter kennen. Iedereen is welkom, dus zorg dat je er bent!

We openen de week op 15 augustus met een kerkdienst om 18.30u bij de Zuiderkerk, geef je op via de hervormdputten.nl.

Elke dag beginnen we met een online podcast. In de ochtend en middag zijn we in de wijken. Het avondprogramma is altijd in de Groene Scheg. Kijk op www.wittetentputten voor alle info, tot dan!

Flyer Witte tent 2022

Collectes

Uw gave geven aan de collecte is ook mogelijk tijdens het meekijken vanuit huis. Onze voorkeur van geven gaat uit naar het gebruik van onze eigen app 'Hervormde Gemeente Putten'. Het geven via de app van Givt werkt ook en dat komt ook bij de juiste doelen terecht.

collecte hgp

HervormdPuttenApp QRCode

Uiteraard is het altijd mogelijk om uw bijdrage over te maken op de bankrekening van Kerkbeheer en/of Diaconie.

Mocht kijken via site niet lukken kijken dan via: