Aanmelden van oppas en opstap tijdens de kerkdiensten kan op dit moment niet vanwege de coronacrisus.

Alleen oppas bij de Heilig Avondmaal diensten.

Lees eerst de voorwaarden voor het aanmelden van kinderen

Voorwaarden kinderoppas

U kunt alleen uw kind-(kinderen) opgeven als u een uitnodiging voor de dienst hebt ontvangen en er oppas/opstap beschikbaar is.
Of er oppas beschikbaar is staat in de uitnodiging die u via kerktijd.nl ontvangt of in de kerkbode.

Als u akkoord bent kunt u bij de "voorwaarden" dit aanklikken in het formulier

Let op: Mocht het maximum aantal kinderen de oppaslocatie overstijgen dan kan het zijn dat u per mail op zaterdagavond een afmelding ontvangt.

U moet elke week een nieuwe opgave doen.

De opgaven moeten voor zaterdagmiddag 16.00 uur binnen zijn.

Kerktijd.nl en Heilig Avondmaal op zaterdag 6 december
In kerktijd.nl zijn extra categorieën aangemaakt voor het Heilig Avondmaal op 6 december.
Als u deel wilt nemen aan het heilig avondmaal gaat u naar kerktijd.nl, u logt in en geeft uw voorkeuren aan bij de categorie heilig avondmaal.

Er zullen enkele diensten met oppas zijn (0-7 jaar) om te voorkomen dat ouders niet samen kunnen gaan. Voor de oppas moet u zich aanmelden, nadat u een uitnodiging hebt geaccepteerd, zie www.hervormdputten.nl/oppas

Hieronder ziet u de mogelijkheden.

ha categorie 3xoppas

Voor de logistiek willen we u vragen om u keuzes al dit weekend in te vullen.
Op maandagochtend 30 november zullen we starten met uitnodigen.
We willen we u verzoeken om tenminste 2 diensten aan te vinken.
Halverwege de week maken we een inschatting of er diensten moeten vervallen.
Bent u flexibel dan moedigen we u aan om nog meer diensten aan te vinken.

Als u geen oppas nodig heeft verzoeken we u de diensten met oppas niet aan te vinken.
Bij de ingang neemt u brood en cupje wijn mee naar uw plek.

Aanmelden kinderoppas