Over de oppas

Iedere zondagochtend is er oppas voor de kleine kinderen in de Nieuwe Kerk of Zuiderkerk. Tijdens de tweede dienst in de Oude Kerk is er oppas in De Aker. Daarnaast is er ook oppas tijdens de middagdiensten in de Nieuwe Kerk. In de kerkbode wordt aangegeven als er tijdens andere diensten ook oppas is.

In verband met COVID-19 gelden de volgende regels:

Belangrijk is om onderstaande bepalingen goed in acht te nemen en te zorgen dat er steeds voldoende ruimte in acht genomen kan worden.
- Ouders mogen naar binnen met brengen en ophalen vd kinderen via de aangegeven looproute’s
- Bij de entree is desinfecteren van de handen belangrijk.

Kinderen mogen met verkoudheidsklachten (loopneus, neusverkoudheid, niezen en/of keelpijn) of bekende hooikoortsklachten gewoon naar de oppas, behalve:

  • als het kind andere klachten heeft die passen bij COVID-19 zoals: koorts (38 graden Celsius of hoger), benauwdheid, meer dan incidenteel hoesten, plotseling verlies van reuk en/of smaak;
  • als het kind een huisgenoot is van een patient met een bevestigde COVID-19 infectie; als er iemand in het huishouden van het kind is die naast (milde) corona klachten ook koorts (38 graden en hoger) en/of benauwdheid heeft en er is nog geen negatieve testuitslag.
  • Als een huisgenoot van het kind in quarantaine is.

In dit document staan de looproutes: looproutes kinderoppas 

 

Contactadressen kinderoppas:

Oude Kerk  Mevr. Terèse Keus  06-40161598 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. Gerline Mouw 06-30156648 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nieuwe Kerk  Mevr. Corline Bok  06-22410307 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. Marijke Geertsma 06-41612841 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Zuiderkerk  Mevr. Alette Timmer    06-12521622 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. Ellen van Panhuis 06-31200085 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Oude Kerk

Rooster kinderoppas Oude kerk 2021/2022

Samenstelling teams

Nieuwe Kerk

Rooster kinderoppas Nieuwe Kerk 2021/2022

Zuiderkerk

Rooster kinderoppas Zuiderkerk 2021/2022