In de zomervakantie zal er t/m zondag 18 aug. tijdens de middagdiensten in de Nieuwe Kerk geen kinderoppas zijn.

zondag 14 juli

Het thema van de kinderoppas is:

Hanna krijgt een zoon.

Oppasdienst:

9.30 uur Oude Kerk (in De Aker):

mw. Terèse Keus, mw. Marije van Beek, Esmee Aalten en Naomi Cozijnsen.

9.00 uur Nieuwe Kerk:

mw. Lies Doppenberg, mw. Janita v.d. Kamp, Noa Lubbertsen en Fleur Lubbertsen.

9.30 uur Zuiderkerk:

mw. Karin v.d. Kamp, mw. Alinde v.d. Hoorn, mw. Tinka Kleijer en Joëlle Grevengoed.

zondag 21 juli

Het thema van de kinderoppas is:

Samuel

Oppasdienst:

9.30 uur Oude Kerk (in De Aker):

mw. Marjet de Boer, mw. Dienke Voortman, Lise Voortman en Hannah Mosterd.

9.00 uur Nieuwe Kerk:

mw. Caroline de Wildt, mw. Marieke de Lange, Rosalie de Lange en Emmelie de Lange.

9.30 uur Zuiderkerk:

mw. Naomi Weller, mw. Marleen Kleijberg, mw. Shelly de Graaf, Annelie Meewis en Julia v.d. Bor.

Heeft u vragen over de kinderoppas, neem dan contact op met één van de coördinatoren:

Oppas 862 1705404387841

Contactadressen kinderoppas: