Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje! Jullie wijkpredikant en het Kerkelijk Bureau stellen het op prijs om een geboortekaartje te ontvangen.
Om jullie kindje aan te melden voor de doopzitting, kunnen jullie gebruik maken van "Aanmelding doopzitting" links in het menu. Even bellen kan natuurlijk ook met telefoonnummer 351102.

De bediening van de Heilige Doop vindt afwisselend plaats in de drie kerkgebouwen, d.w.z. eens per zes weken in de Oude Kerk. In de Nieuwe- en de Zuiderkerk eenmaal per drie maanden. 

De doopzitting, die naar de orde van de kerk is voorgeschreven om aan de ouders dooponderricht te geven, wordt in de kerkbode aangekondigd. Doopouders dienen dan vooraf (telefonisch) aanmelding te doen bij het  Kerkelijk Bureau. U begrijpt, dat op de doopzitting zowel de vader als de moeder worden verwacht.

                                                Zk 23 doopvont

 

Alle doopzittingen worden in De Aker gehouden en beginnen om 19.30 uur.

Wilt u een CD (€ 5,-) en/of DVD (€ 10,-) bestellen van de doopdienst? Stuur dan een mailtje o.v.v. uw telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het formulier in bij DVD enCD bestellen.
Als u deze week bestelt, kunnen ze de volgende week vanaf woensdag worden opgehaald bij het Kerkelijk Bureau
 

 Rooster doopzittingen 2020

Datum doopdienst

Datum doopzitting
(19:30 uur)

Datum ontmoeting
na de doop

Kerk Tijd Predikant                    Ambtsdragers
30 augustus 14 augustus 11 september NK 09:00 ds. C. Mijderwijk  G.W. van den Noort (2)
27 september 11 september 9 oktober ZK 09:30 ds. W.C. Polinder M. Kamphuis (1), K.J. v.d. Kamp (2), G. v.d. Bor (4-404), G. v.d. Brink (5)
15 november 30 oktober 27 november OK 09:30 ds. A.L. van Zwet B. Kleiberg (3), G.R. Grevengoed (5)
13 december 27 november 18 december NK 09:00 ds. C. Mijderwijk J. v.d. Kamp (1), J. Westland (2), A. v.d. Kolk (3), G. v.d. Bor (4-406)