Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje! Jullie wijkpredikant en het Kerkelijk Bureau stellen het op prijs om een geboortekaartje te ontvangen.
Om jullie kindje aan te melden voor de doopzitting, kunnen jullie gebruik maken van "Aanmelding doopzitting" links in het menu. Even bellen kan natuurlijk ook met telefoonnummer 351102.

De bediening van de Heilige Doop vindt afwisselend plaats in de drie kerkgebouwen, d.w.z. eens per zes weken in de Oude Kerk. In de Nieuwe- en de Zuiderkerk eenmaal per drie maanden. 

De doopzitting, die naar de orde van de kerk is voorgeschreven om aan de ouders dooponderricht te geven, wordt in de kerkbode aangekondigd. Doopouders dienen dan vooraf (telefonisch) aanmelding te doen bij het  Kerkelijk Bureau. U begrijpt, dat op de doopzitting zowel de vader als de moeder worden verwacht.

                                                Zk 23 doopvont

 

Alle doopzittingen worden in De Aker gehouden en beginnen om 19.30 uur.

Wilt u een CD (€ 5,-) en/of DVD (€ 10,-) bestellen van de doopdienst? Stuur dan een mailtje o.v.v. uw telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het formulier in bij DVD enCD bestellen.
Als u deze week bestelt, kunnen ze de volgende week vanaf woensdag worden opgehaald bij het Kerkelijk Bureau
 

Dooprooster 2021

Datum doopdienst

Datum doopzitting  

(19:30 uur)

Datum ontmoeting

na de doop

Kerk Tijd Predikant Ambtsdragers
29-aug 13-aug 17-sep NK 9.00 ds. C. Mijderwijk W. van Dronkelaar (1), T. Grevengoed (2), A. van de Kolk (3), S. Doppenberg (5)
10-okt is vol door de vele aanmeldingen 24-sep is vol door de vele aanmeldingen 29-okt OK 9.30 ds. W.C. Polinder A.J. van Oostende (1), W. Ruiter (2), J. Toet (4), G.R. Grevengoed (5)
14-nov is vol door de vele aanmeldingen 29-okt is vol door de vele aanmeldingen 3-dec NK 9.00 Ds. J.K.M. Gerling E. van de Kamp (1), J. Posthouwer (3), J. Doppenberg (4), G. Termaat (5)
19-dec is vol door de vele aanmeldingen 3-dec is vol door de vele aanmeldingen 7 januari 2022 ZK 9.30 ds. A.L. van Zwet J. Westland (2), A.J. Aalten (3), G. van den Bor (4, sectie 04)