alpha

Alpha Startavond

De Alphacursus is bedoeld voor zoekers buiten én binnen de kerk. Ben je zelf zo’n zoeker die zich afvraagt wat geloven nu voor je betekent? Welkom! Maar u/jij kunt ook verschil voor iemand maken door iemand te wijzen op, of uit te nodigen voor een Alphacursus! Een familielid, collega, sportmaatje, buurman, buurvrouw, studiegenoot. Jouw uitnodiging kan iemand dichter bij God brengen en rust, herstel en liefde geven. Gewoon eens vragen: “He, binnenkort start er een Alphacursus. Vind je het leuk om met me mee te gaan en samen te kijken of het iets voor je is?” Je kunt ook bidden of God iemand in je gedachten wil brengen om uit te nodigen. Wat is het mooi wanneer u/jij op deze manier iemand kunt helpen Gods liefde voor het eerst of opnieuw te gaan ontdekken.

Van harte welkom op de startavond op 8 sept. a.s. in de Grote Zaal van de Zuiderkerk. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang programma 20.00 uur. Deze avond leggen we uit waar Alpha voor staat en wat een Alphacursus inhoudt. Opgeven kan ná de startavond. Meer informatie via:

www.hervormdputten.nl/ geloven/Alphacursus of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; tel: 06 27205635 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Weet je welkom!