De zomer is alweer voorbij. Vaak een tijd van terugblikken en vooruitkijken. Geldt dat ook voor jullie? En dat je ook weer goede voornemens hebt gemaakt? Bijvoorbeeld met elkaar hebt afgesproken: we gaan in ons huwelijk echt eens wat vaker tijd voor elkaar vrij maken, ook tijdens de drukte van het seizoen. Niet alleen maar doorrennen, maar echt even stilstaan samen. Wellicht heb je zelfs al vast wat avondjes vrij gepland: om bijvoorbeeld samen een wandeling te maken of uit eten te gaan. Dat is heel mooi, want je huwelijk is het waard, toch?

En als je dan toch avondjes reserveert, overweeg dan ook eens mee te doen met Hart voor je huwelijk: zes avonden waarin je niet alleen veel tijd samen door kunt brengen, maar ook nog gevoed wordt met inhoud. Waarom zou je dat eigenlijk niet doen? Wellicht ‘haakt’ er iets waar je wat mee kunt. De thema’s zijn in elk geval duidelijk: terug naar het begin, communicatie, groeien in je relatie, omgaan met verschillen, intimiteit en samen geloven.

In de komende maanden staan ze weer op de planning. Zes avonden met korte presentaties over genoemde thema’s en daarna vooral ook met z’n tweeën in gesprek. Zes avonden ook met gezelligheid: de eerste en laatste avond is er een dinerbuffet. We dimmen de lichten en als het koud wordt gaat de gashaard aan. En er is tijd voor een hapje & een drankje en even na-kletsen achteraf. Al zin in? Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

 

Wil je meer informatie?

Bel of mail gerust met het Hart voor je huwelijk-team:

Aart en Ria van de Langemheen, tel.: 353993, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan en Jeanet Westland, tel.: 352294, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie: Zaal Vanenburg, De Aker.

Kosten: € 60,-, inclusief werkmap en diners.

Data: te bepalen in overleg met de deelnemers.

 

Oud-deelnemers aan het woord

"Voor onze vijfjarige huwelijksdag ontvingen wij van mijn schoonouders als cadeau de toerustingsavonden Hart voor je Huwelijk. Mijn eerste reactie was: is dat wel voor ons, wij zijn pas vijf jaar getrouwd?! En om eerlijk te zijn dacht ik ook: maar wij hebben een hartstikke goed huwelijk! Dat is toch niet nodig? Is dat niet meer voor stellen die uit elkaar zijn gegroeid, die eraan moeten werken?
Niets bleek minder waar. Al op de eerste avond vielen bij mij de schellen van de ogen. In een sfeervolle zaal kregen we een eigen tafeltje en een heerlijke maaltijd voorgeschoteld. Dat tafeltje voor twee bleek de opzet en zo zaten we elke avond samen aan de koffie, met wat lekkers erbij. In gesprek over uitdagende onderwerpen die voor elke fase in je huwelijksleven relevant zijn. Het was voor ons elke keer weer een avondje uit.
Hart voor je Huwelijk was er niet om ons huwelijk te repareren, ik noem het liever een APK. En dat was na vijf jaar volstrekt niet overbodig!