Hey,

Al plannen voor aankomende zomer? Wat dacht je van een week Dabar werk op camping de Rusthoeve in Putten! Een fantastische week met een team op de camping en samen verschillende activiteiten verzorgen voor de campinggasten in verschillende leeftijden. Denk aan kinderclub, tienerclub, poppenkast, waterspellen, zeskamp, mannenavond, vrouwen crea middag, volleyballen enz.

De activiteiten zijn niet het belangrijkste, maar het uitdragen wie God voor jou betekend en vertellen over de liefde van Jezus. Dit kun je op de camping doen door Woord en Daad (Dabar)! Je gaat supertoffe momenten beleven met je team en de campinggasten. En krijgt er een geweldige ervaring bij.

De periodes voor D.V. de zomer van 2022 zijn:

  • Week 1: 16 juli t/m 23 juli
  • Week 2: 23 juli t/m 30 juli
  • Week 3-4: 30 juli t/m 13 augustus

Ben je enthousiast, wacht dan niet en meld je aan via: https://www.izb.nl/dabar/inschrijven/ op deze website kun je nog meer informatie vinden over het Dabar werk. Je kunt je ook als een team opgeven. De teams bestaan uit 6 mensen.

Zoek ook naar Camping de Rusthoeve op facebook of op Instagram. Wil je meer informatie of heb je vragen, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdens de week op de camping word je als team ondersteund door de plaatselijke commissie.
Vanuit de IZB word je ook klaar gemaakt voor de periode op de camping en vooraf zal je al op de camping zijn geweest, zodat je weet waar je terecht komt en de campingeigenaren ontmoet.

We hopen je te zien op de camping!!

Namens de Dabarcommissie,

Mirjam Torsius

dabar