Nieuws

 • Collecteren gaat veranderen

  Geplaatst: 12 juni

  Busjes en QR codes

  Zoals eerder in de kerkbode is gemeld, zijn in alle drie de kerkgebouwen de collectebusjes vervangen. Op deze nieuwe busjes is een NFC-sticker

  >> lees meer

  Uitnodigingen catechese

  Geplaatst: 12 juni

  Met het oog op het seizoen 2024-2025 worden vanaf maandag 17 juni de catechesekaarten door de sectieouderlingen rondgebracht. Vanaf maandag 24 juni worden ze weer opgehaald.  

  Dit jaar is het ook weer mogelijk dat jongeren zich digitaal Opgeven. Kijk op de homepage bij nieuwsberichten. Als een jongere zich digitaal opgeeft, dan krijgt de sectieouderling automatisch

  >> lees meer

 • Vrouwenzang

  Geplaatst: 11 juni

  Beste dames, 
  De vrouwenzang komt er weer aan! Na het succes van vorig jaar hopen we vrijdagavond 4 okt. 2024 opnieuw met een groep vrouwen uit de Hervormde Gemeente te Putten af te reizen naar Katwijk om God de lof toe te zingen. Het is voor jong en oud. Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar :

  >> lees meer

  Beroepingswerk wijk 3

  Geplaatst: 11 juni

  Zoals zondag in de kerken al is afgekondigd, heeft de kerkenraad van wijkgemeente 3 het voornemen om een beroep uit te brengen op ds. J.A.C. Olie uit Delft. Als er geen bezwaar wordt ingediend, zal het beroep ingaan op 14 juni. In de volgende kerkbode volgt meer informatie, zoals wanneer hij zal voorgaan in onze gemeente en wanneer hij kennis komt maken. Wij zijn als kerkenraad verheugd dat wij u deze beslissing kunnen meedelen en wij vragen uw voorbede voor het beroepingswerk en voor ds. Olie met zijn gezin in het bijzonder.

  >> lees meer

 • Opgave formulier voor Openluchtdienst

  Geplaatst: 11 juni

  Komende zomer hopen we weer openluchtdiensten te organiseren vanaf DV zondag 7 juli tot en met zondag 25 augustus.
  Ook dit jaar hebben we uw hulp

  >> lees meer

  Musici en zangers gevraagd

  Geplaatst: 11 juni

  We zoeken weer musici en zangers voor de openlucht zangdiensten. Je kunt je opgeven via het formulier. En stuur het gerust door naar anderen!  https://forms.gle/LyBCzwk9PearxAhq7

  >> lees meer

 • Startdag 2024

  Geplaatst: 10 juni

  Op zaterdag 21 september wordt de jaarlijkse startdag gehouden, zet alvast in de agenda.

  >> lees meer

  Slotavond Selaproject

  Geplaatst: 10 juni

  Volgende week zaterdag, D.V. 15 juni, is de slotavond van het Selaproject. Maar liefst 90 zangers hebben zich in de afgelopen weken een meerstemmig repertoire eigen gemaakt.

  >> lees meer

 • Werkgroep homoseksualiteit

  Geplaatst: 10 juni

  Heb je vragen over je geaardheid of lijkt het je fijn om eens met iemand te praten die weet hoe het is om jong en homoseksueel te zijn in onze gemeente? Weet dat je er niet alleen voor staat en dat je bij ons terecht kunt voor vragen, gesprek en bemoediging. Uiteraard: je blijft anoniem; we snappen dat. 

  Je kunt een mailtje sturen naar praatermaarover@gmail.com om in contact te komen met Jan en Carlianne.

  Heeft u als ouder(s) vragen of behoefte aan gesprek met ouders die uw situatie (her)kennen? Ook voor u de uitnodiging een mail te sturen naar oudersvooroudershervormdputten@gmail.com om in contact te komen met andere ouders. Praat er maar over, dat lucht op.

  Werkgroep homoseksualiteit

  >> lees meer

  Europese verkiezingen op 6 juni 2024

  Geplaatst: 01 juni

  Een belangrijk keuzemoment. Hoewel niet altijd even zichtbaar, is de invloed van Europa zeer groot. Veel van onze wetgeving wordt in Brussel bedacht en we werken Europees samen aan grote uitdagingen. Na zoveel jaren van vrede is er weer oorlog op ons continent. En ook elders vluchten miljoenen mensen voor oorlog, geweld en vervolging.

  >> lees meer

 • Viering Heilig Avondmaal

  Geplaatst: 01 juni

  Op 9 juni zal er een viering van het Heilig Avondmaal plaatsvinden. Dit zal op dezelfde wijze gebeuren als op 3 mrt. jl.

  Diensten
  In de Oude Kerk zal er om 08.30 uur en om 10.30 uur een dienst gehouden worden. In de avonddienst van 18.45 uur zal er voortzetting en dankzegging van het Heilig Avondmaal zijn.

  >> lees meer

  Solidariteitskas 2024

  Geplaatst: 29 mei

  Zoals ieder jaar vindt in juni de betaling van de bijdrage aan de Solidariteitskas plaats. Door uw bijdrage -een offer- aan de Solidariteitskas houdt u de onderlinge solidariteit tussen gemeenten in ere. 

  >> lees meer

 • Belijdeniscatechisatie

  Geplaatst: 29 mei

  Het lijkt nog heel ver weg: het nieuwe winterseizoen in de gemeente. Toch vragen we nu al jullie aandacht voor de belijdeniscatechisatie die na de zomer gehouden zal worden. Dat is niet voor niets. Het kan zijn dat je aarzelt over het gaan volgen van belijdeniscatechisatie. Neem dan gerust contact met één van ons op, dan kunnen we erover doorpraten.

  >> lees meer

  1 juni Sponsorwandeltocht

  Geplaatst: 27 mei

  Doe(t) u/jij ook (weer) mee? Geef u snel op, maar uiterlijk 24 mei 2024!
  De werkgroep ‘Hart voor Israël’ uit Putten organiseert weer een sponsorwandeltocht.

  >> lees meer

 • Zondag voor de Vervolgde Kerk 2024

  Geplaatst: 22 mei

  Wat als je op zondag niet veilig naar de kerk kan? Vandaag de dag worden er overal ter wereld kerken gesloten door de overheid, christenen tijdens de dienst gearresteerd en kerkleiders bedreigd door extremisten. Afgelopen jaar zijn er meer dan 14.000 kerken aangevallen. Als deel van het Lichaam van Christus lijden wij mee.

  >> lees meer

  Geplaatst: 14 juni

  >> lees meer

Doe jij ook mee

Gespreksvragen Kind en eredienst van Ds. C. Mijderwijk en Leerdiensten van Ds. H.P. Brendeke

Nieuws van de dag

Snel even lezen

Formulieren voor aanvragen, meldingen en bestellingen

Meditatie uit de kerkbode

Waar staan wij deze week bij stil

Dagelijks Woord

Zoeken in de site