Beste jongere,

Met deze kaart nodigen we je uit voor het nieuwe catechese seizoen. Je bent van harte welkom!

Op de achterkant vind je een overzicht van alle catecheselessen. Wil je op de onderste strook jouw keuze noteren? Het is de bedoeling dat je je opgeeft voor jouw leeftijdscategorie en allereerst kijkt of er in jouw wijk mogelijkheden zijn.
Deze strook wordt door je sectieouderling weer opgehaald in de week van 20-24 juli 2020.
Je kunt voor jezelf het bovenste deel bewaren, zodat je na de zomervakantie terug kunt vinden welke keuze je gemaakt had.

Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om je digitaal aan te melden via www.hervormdputten.nl. Je vindt de link op de homepage bij de nieuwsberichten. Als je hier gebruik van maakt, dan krijgt je sectie-ouderling automatisch een melding via mail en zal hij onderstaande antwoordstrook niet komen ophalen.

Wil je ook op de strook of bij je digitale aanmelding aangeven of je deelneemt aan één van de activiteiten?

Heb je nog vragen? Overleg dan gerust met je jeugdouderling, sectieouderling of predikant!

Met vriendelijke groet,

Wijk 1: ds. van Zwet en Henri van Dam (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-53369327)

Wijk 2: Henk van de Langemheen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-12630090)

Wijk 3: ds. Polinder en Marcel Koopman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-53555367)

Wijk 4: Marijn Timmer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0341-370044)

Wijk 5: ds. Mijderwijk en Daniël van den Dool (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0341-358445)

                      

                           Definitive lijst catechisatie voor het seizoen 2020-2021 

  

rooster catechese 2020 2021