De evangelisatiecommissie werkt ook mee aan de activiteiten van  de Interkerkelijke Evangelisatie Commissie (IEC) in de gemeente Putten. Het doel van de IEC is vooral het brengen van de boodschap van het Evangelie van Jezus Christus aan die mensen die vervreemd zijn van dit Evangelie of voor wie dit Evangelie nog onbekend is. Met name heeft de IEC de opdracht om het Evangelie uit te dragen aan de toeristen die in de zomer Putten bezoeken en aan de inwoners van Putten die geen of weinig contact hebben met een kerk. 

De commissie wordt gevormd door afgevaardigden van de Hervormde Gemeente, de Hervormde Gemeente Andreaskerk, de Gereformeerde Kerk, de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, de Christelijke Gereformeerde Kerk en de Evangelische Gemeente. Mevr. M. Kroon-Vogel en dhr. F.J. Renes zijn namens de Evangelisatie Commissie van onze Hervormde Gemeente afgevaardigd naar de IEC. 

Paasjubel
Op 1e paasdagmorgen worden er Paas-Jubel georganiseerd op een drietal punten in ons dorp.

Heidediensten
In de zomermaanden organiseert de IEC een 5-tal campingdiensten in de openlucht op de hei aan de Krachtighuizerweg. Deze diensten worden zondags om 11:00 uur gehouden. In deze diensten gaan predikanten voor van de deelnemende kerken. Het aantal mensen dat de diensten bezoekt neemt elk jaar toe.
Breng een (tuin) stoeltje mee.

Volkskerstzang 2021 alleen Online

Ook dit jaar is door de coronamaatregelen de volkskerstzang 2021 op kerstavond alleen online te bekijken en te beluisteren op de website van de Oude Kerk: www.hervormdputten.nl of op YouTube kanaal Hervormd Putten. De volkskerstzang wordt uitgezonden op vrijdag 24 december 2021 om 20.00 uur

Het fanfarecorps Excelsior en het Andreas Mannenensemble (A.M.EN) verlenen medewerking evenals de kinder- en tienerkoren De Veluwsche Sanghertjes, De Fonteintjes en Viva-Vox en de Jonge Luitjes. Arjan Kok bespeelt het orgel.

De burgemeester leest het kerstevangelie en drs. T. Wijnsma houdt een korte meditatie.

De Interkerkelijke Evangelisatiecommissie Putten (IECP)

Secr. Gerrit Wildenbeest

e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op Kerknet (www.kerknetputten.nl/iec) kunt u de data van deze activiteiten terugvinden.