Graag wil ik mezelf even voorstellen, omdat ik het komende seizoen in jullie wijk een stage zal doen voor de opleiding tot predikant. Mijn naam is Koos de Lijster. 

Sinds een enorme brand op 9 sept. 2020 het vluchtelingenkamp Moria bijna totaal verwoestte, slapen zo’n 13.000 mensen, vluchtelingen, noodgedwongen op straat.

De coronacrisis treft niet alleen onze gezondheid, sociale contacten of onze kerkdiensten. Ook economisch heeft het enorme impact.

Zaterdag 19 september in de Oude Kerk

Programma startweekend

Programma opening winterwerk

Informatie en Inlevering tekening

Startdag Goed om te horen

Afgelopen zaterdag hielden we een alternatieve startdag. Dachten we in april nog dat er niets mogelijk was, in juni is de commissie aan de slag gegaan om te kijken wat er wél mogelijk was. En zo waren er zaterdag drie concerten in de Oude Kerk. Diverse concerten, voor ieder wat wils. We zijn dankbaar voor het werk van de commissie. We danken jullie ook voor de betrokkenheid, aanwezigheid en de giften die we mochten ontvangen. We danken de Heere God dat dit mogelijk was. We hebben genoten van de muziek, de liederen en de ontmoeting, al was het op 1,5 meter afstand. We bidden voor het nieuwe seizoen. We bidden het met Samuël mee: Spreek, want Uw dienaar luistert. Op tal van plekken mag de Bijbel open gaan; we mogen bidden tot de Heere God. Daar mogen we zegen van verwachten. 

 startdag 1startdag 2startdag 3