Rond het Heilig Avondmaal Bezinningsbijeenkomst

Van september 11, 2019 19:30 tot september 11, 2019 20:30
Bij De Aker
Geplaatst door J V
Categorieën: De Wijken
Hits: 116

Rond het Heilig Avondmaal

Met het oog op de voorbereiding en viering van het Heilig Avondmaal op zondag 15 sept. geven we het volgende aan u door:

Censura Morum
Op maandag 9 sept. is er van 19.00 tot 19.30 uur in De Aker gelegenheid tot Censura Morum. Is er een bezwaar tegen de belijdenis en/of levenswandel van een belijdend lid van de gemeente en is de weg van vermaning volgens Matthéüs 18:15 bewandeld, dan kan dit bezwaar kenbaar gemaakt aan de predikant en ouderling die aanwezig zijn tijdens het censura morum. Indien dit gebeurt, zullen zij dit doorgeven aan de predikant van de wijk waartoe het betreffend gemeentelid behoort.

Bezinningsbijeenkomst
Tijdens de week van voorbereiding is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten met het oog op het Heilig Avondmaal. Naast een meditatief moment wordt er gezongen en gebeden met elkaar. Zo zijn we samen voor Gods aangezicht om onderwezen en bemoedigd te worden. De bijeenkomst is op woensdag 11 sept. in De Aker en begint om 19.30 uur. Ds. W.C. Polinder hoopt deze keer te leiding te hebben. Allen hartelijk welkom.