Sponsorwandeltocht

Van mei 25, 2019 10:00 tot mei 25, 2019 14:00
Geplaatst door J V
Categorieën: Getuigen
Hits: 68

Binnenkort is het weer Dodenherdenking. Eén van de plaatsen waar dat speciaal herdacht wordt, is kamp Westerbork, waar vandaan meer dan 100.000 Nederlandse Joden naar de vernietigingskampen werden afgevoerd. Voor hun werd de tekst uit Klaagliederen 4:18 werkelijkheid: Zij jaagden onze voetstappen na; wij konden op onze pleinen niet gaan. Nabij is ons einde, onze dagen zijn voorbij, voorzeker, ons einde is gekomen. Deze tekst staat ook op het bekende stootblok aldaar vermeld. Dat lijkt lang geleden. Maar wat horen we uit Iran deze week? Dat ze raketten met kernbommen hebben om Israël te vernietigen en Tel Aviv met de grond gelijk te maken! Gods volk wordt nog steeds in haar bestaan bedreigd. Vanwege onze verbondenheid met hen roepen we elkaar op tot gebed en solidariteit.

Een van de praktische vormen daar van is het werk van onze interkerkelijke werkgroep ‘Hart voor Israël’ om met woord en daad de kwetsbaren in Israël te steunen. Dat is nu het project ALEH voor meer dan 700 meervoudig gehandicapte kinderen.

De eerst volgende activiteit is de jaarlijks terugkerende sponsorwandeltocht op zaterdag 25 mei. Met een sportieve prestatie kunt u het goede doel in Israël steunen. Laat u sponsoren door familie, vrienden en bekenden en loop een van de twee routes die uitgezet zijn in de prachtige omgeving van Putten. Het gaat om 10 of 20 km via Norden, Volenbeek, Groevenbeek en het unieke Speulderbos. De start is bij Grieteweg 7 in Putten. Opgave graag via of 0341-491349. Na opgave ontvangt u een invulformulier en verdere informatie. Twijfelt u nog, dan kunt u ook meer info krijgen via . Doet u ook mee?