Zaterdag 25 mei grote boeldag op het Fontanusplein

Van mei 25, 2019 09:00 tot mei 25, 2019 15:00
Geplaatst door J V
Categorieën: Ontmoeten
Hits: 373

Op D.V. zaterdag 25 mei is de jaarlijkse boeldag. De boeldag is van 9.00 tot 15.00 uur op het Fontanusplein te Putten. Er zijn ook dit jaar weer verschillende kramen waar u langs kunt lopen. Denk hierbij o.a. aan: huishoudelijke spullen, kleding, speelgoed, bloemstukken en antiek. In de grote tent kunt u op zoek naar een kast, tafel, bankstel, stoel of ander meubilair. Verder verkopen wij verschillende soorten boeken voor kinderen en volwassenen. Op het terras van De Aker kunt u genieten van een kop koffie met gebak of een kopje soep. We hopen met de vele vrijwilligers u een leuke dag te bezorgen, want elk jaar zetten vele vrijwilligers zich in om deze dag tot mooi einde te brengen. Wij zijn hier erg dankbaar voor. Maar: vele handen maken licht werk; daarom zijn we op zoek naar u! Dus heeft u zin in een mooie en gezellige dag of dagdeel, geef u dan alvast op bij: Jan Verhoef (0341-353546 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Of via de website www.hervormdputten.nl/ontmoeten/boeldag/aanmelding-boeldag Vrijwilligers die voorgaande jaren hebben geholpen worden door ons benaderd. De jaarlijkse vrijwilligersavond zal gehouden worden op 15 mei. U bent welkom vanaf 19.30 uur in De Arendshof.

Ook zijn we op zoek naar mensen die voor de boeldag verse producten willen maken die we op 25 mei gaan verkopen. Denk hierbij aan een taart, cake, boterkoek, advocaat, enz. Wel een vriendelijk verzoek om geen slagroomtaarten in te leveren.

De producten kunnen op vrijdag 24 mei vanaf 13.00 uur gebracht worden in De Aker. Iedereen alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking. We zien u graag op zaterdag 25 mei tijdens de boeldag!

Voor meer informatie kijk op onze website www.hervormdputten.nl/ontmoeten/boeldag of op facebook www.facebook.com/boeldagputten

Boeldagcommissie