Ouderenmiddagen

Van 17.04.2019 14:30 tot 17.04.2019 17:30
Bij De Aker
Geplaatst door J V
Categorieën: De gemeente
Hits: 114

Op woensdag 17 apr. a.s. hopen we elkaar weer te ontmoeten op de middag voor ouderen en alleenstaanden. We leven heen naar Pasen! Het feest van de opstanding van de Levensvorst. Samen willen we in de passie- en paasliturgie luisteren naar dat wonderlijke Evangelie. Deze keer verzorgt mevrouw Anja van den Ham de liturgie ‘Op weg naar Pasen’. Zij doet dat vanuit hetgeen de Emmaüsgangers onderweg met de Heere Jezus horen en ervaren. Daarbij zingt zij zelf liederen en in de samenzang stemmen we ermee in. Ds. L. de Wit verzorgt de meditatie en mijn vrouw hoopt een passend verhaal te vertellen.

Reeds nu meld ik dat de voorjaarsreis deze keer in naar Overijssel zal gaan, het gebied rond Raalte, Holten, Deventer! Daarna gebruiken we weer een warme maaltijd in De Aker, zoals we de laatste keren gewend waren. De datum is D.V. woensdag 15 mei. Als u graag meegaat, neemt u dan komende woensdag 17 apr. een enveloppe mee met uw naam en adres erop, uw eventuele dieetwensen en een bedrag van € 10,- per persoon als bijdrage in de kosten. Meer mag natuurlijk ook, graag zelfs. Maar als het teveel is, geef u toch op, want we hebben u er graag bij. Dan doet u gewoon in de enveloppe wat u ervoor kunt missen. Nadere berichten komen in het kerkblad. Graag tot ziens D.V. op woensdag de 17e apr. in De Aker. De aanvang is 14.30 uur.

ds. J. van Oostende

tel.: 701833

 

Voor uw agenda geef ik de overige data van de komende periode met de presentaties:

·         17 okt.: mw. A.G. van Oostende over Idelette de Bure, de vrouw van Calvijn - de Reformatie door de ogen            van een vrouw;

·         14 nov.: mw. E. Wals over ‘Christenleven’ van Corrie ten Boom;

·         12 dec.: Kerstviering met maaltijd;

·         16 jan.: ds. A. Haaima over Israël;

·         13 febr.: dhr. J. Pater over friemels en fladderaars (vlinders);

·         20 mrt: mw. R. Hoogendoorn met Bijbelquilts over de lijdenstijd tot en met de zeven kruiswoorden;

·         17 apr: Paasviering;

·         15 mei: Busreis met maaltijd.