hsvjongerenbijbel

Ik denk niet dat ik iets nieuws vertel als ik je zeg dat het goed is als je zelf in je Bijbel leest. In de Bijbel spreekt God tot je. Je leest er Zijn beloften, in de bijbel ontdek je wie God is. God maakt Zichzelf bekend. En dat alleen is al een wonder. We hoeven niet te gissen wie God is, Hij vertelt het ons zelf.

Daarom is het goed als de Bijbel op gezette tijden open gaat. Na het eten, in de kerk,  op catechisatie of op club of vereniging. Je hoort wat er uit de Bijbel gelezen wordt. Maar hoe belangrijk dat ook is, zelf lezen is nog belangrijker. Zelf in je Bijbel lezen is van levensbelang,  omdat Gods woorden van belang zijn voor je dagelijks en het eeuwige leven.

Om je bij het bijbellezen te helpen, heeft de Herziene Statenvertaling een jongereneditie uitgebracht. Een Bijbel met een mooie frisse uitstraling. Maar niet alleen de buitenkant is mooi. In deze editie vind je de vertrouwde tekst van de Herziene Statenvertaling die ook in onze gemeente wordt gebruikt en meer… Uitleg bij teksten en verwerkingen waarmee het gelezen gedeelte wordt het verbonden met je persoonlijke leven. Je vindt er verdieping, foto’s en levensbeschrijvingen van bijbelse personen.  En als je de papieren versie besteld, kun je met een flinke korting ook nog eens de app kopen (nu alleen nog voor Android, maar er volgt meer..) Kortom: echt de moeite waard!

Ik hoop dan ook dat je gebruik gaat maken deze jongerenbijbel en hem aanschaft (of cadeau krijgt van je (groot)ouders…!)

Meer zien? Jongerenbijbel