Zondagsschool

Een bericht voor ALLE JONGENS EN MEIDEN van 4 t/m 12 jaar!!

Het is door de corona al heel lang geleden dat we elkaar gezien hebben, maar zondag, 27 sept. D.V., beginnen we weer met... ...zondagsschool!! Als je op de basisschool zit, ben je van harte welkom. Vraag aan je vader of moeder of je ook mag komen. En neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee! Je kunt ook eerst een paar keer komen kijken. In het zondagsschooluur luisteren we naar een verhaal uit de Bijbel, zingen, bidden, kleuren en/of puzzelen we en praten we natuurlijk over de Heere God. Hieronder zie je per school de tijden waarop we beginnen. Van harte welkom (weer)!

Bij de Bron              11.45 uur

De Akker                11.45 uur

Hoef                       13.15 uur

Huinen                   13.30 uur

In Hoef mogen we sowieso in school, ondanks corona, dus dat is heel fijn. Van de andere afdelingen weten we het nog niet zeker, dat hoor je van je meester of juf. En als je nog niet eerder naar zondagsschool kwam, mag je onderstaand nummer bellen om te vragen waar er voor jou zondagsschool is. Tot zondag!

Voor ouders: Als u vragen hebt over zondagsschool, neem dan contact op met Gendia van Cappellen (06-25572517)

En nog een DRINGENDE oproep: voor afdeling ‘Bij de Bron’ zijn we op zoek naar een nieuwe leidinggevende. Schroom niet om contact met Gendia op te nemen via bovenstaand nummer voor meer informatie hierover. Zowel voor jezelf als voor de kinderen is het de investering meer dan waard. Laten we samen bouwen, onder de leiding van de Heilige Geest, aan Gods Koninkrijk.

                                                                                                                     
Groetjes van alle meesters en juffen van de zondagsschool