Belangrijk om te weten

We hebben meer dan 1000 gemeenteleden die de diensten willen bezoeken, maar door de afstandsregels kunnen we veel minder mensen uitnodigen, bijvoorbeeld voor de Nieuwe Kerk kunnen we maar maximaal 150 mensen uitnodigen. Daarom kunt u alleen komen als u een uitnodiging heeft ontvangen en geaccepteerd.

BIj aanmelding kunt u aangeven voor welke moment(en) u uitgenodigd wilt worden. U kunt niet reserveren voor een specifieke datum en tijd.

Op dit moment zijn er ook nog niet zoveel diensten waarvoor uitnodigen verstuurd worden. Het kan zijn dat u daarom nog geen uitnodiging heeft ontvangen of dat de diensten vol zijn en dat u later aan de beurt bent.

Uitgebreide informatie over de diensten is te vinden in het artikel 'Kerkdiensten in coronatijd'

Aanmelden voor een kerkdienst

Voor onze kerkdiensten maken we gebruik van de diensten van Kerktijd.nl als reserveringssysteem. Dit gaat niet uit van een vol=vol reserveringssysteem, maar werkt op basis van (eenmalige) aanmelding en daarna uitnodigingen voor de kerkdiensten. Hieronder vindt u een beschrijving hoe het in zijn werk gaat.

Aanmelden via internet

Door middel van een aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor de kerkdiensten.
Op dit formulier vult u ook in met hoeveel personen u maximaal komt.
Het is van belang om het wachtwoord te onthouden, die kan later gebruikt worden om uw instellingen te wijzigen.

Zodra de aanmelding is gelukt, ontvangt u een bevestigingsemail die geverifieerd moet worden om te activeren.
Let op: het email bericht kan in de spam map komen. Als dit het geval is, komen mogelijk vervolg emails ook in de spam map. U kunt het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toevoegen aan vertrouwde emailadressen om dit te voorkomen.
Zodra de aanmelding is afgerond is het wachten op de uitnodiging voor een van de diensten.

U kunt hier het aanmeldformulier openen.

Aanmelden per telefoon

Voor degene die geen toegang tot internet en email hebben is er de mogelijkheid om telefonisch te registreren.
Telefoonnummer: 0341-740037
Maandag van 19:00-20:00 uur
Woensdag van 19:00-20:00 uur

Bij de registratie per telefoon wordt gevraagd om een naam, telefoonnummer, het aantal kerkgangers en de voorkeur voor welke diensten u uitgenodigd zou willen worden.

Uitnodiging via email

Iedere donderdag worden de uitnodigingen verstuurd voor de kerkdiensten van de daaropvolgende zondag. Gezien de richtlijnen vanuit de overheid en zijn het aantal plekken in de diensten beperkt. Daardoor kan het zijn dat u niet iedere zondag wordt uitgenodigd.

De uitnodigingen worden per email verstuurd. In de email wordt gevraagd om te accepteren of te weigeren.

uitgenodigd

Zodra u op "Ik kom wel" klikt, wordt u gevraagd of u ook verwacht met het aantal te komen dat u bij aanmelden heeft opgegeven. Dit kunt op hier nu aanpassen.
U kunt dit dan ook aanpassen naar 3, dan weten we dat er 2 minder gaan komen. Daar kan dan eventueel weer een nieuwe uitnodiging voor worden opgestuurd.

bevestig aantal

Als u het aantal heeft aangepast en uw situatie verandert, dan kan u het aantal niet meer verhogen.
Verlagen kan wel, klik dan nogmaals op de link en pas het aantal aan.

Bij weigering wordt er automatisch een nieuwe uitnodiging uitgestuurd naar de volgende persoon op lijst. We vragen u zo snel mogelijk te laten weten of u wel of niet denkt te komen.

Na 24 of 48 uur vervalt de uitnodiging (kijk goed in de uitnodigingsmail), en dat is hetzelfde alsof u de uitnodiging weigert. Op dat moment worden andere personen uitgenodigd.

Uitnodiging per telefoon

Degene die geen internet (en email) hebben worden gebeld met de uitnodiging voor dienst. Dit zal ook gebeuren vanaf donderdag.
Degene die u belt zal vertellen voor welke dienst u uitgenodigd wordt. Aan te telefoon kan dan gemeld worden of u wel of niet gaat komen.

Kan ik mijn voorkeur nog aanpassen?
Zeker, met uw emailadres en opgegeven wachtwoord kunt u inloggen en uw gegevens en voorkeur aanpassen. Als u zich telefonisch heeft aangemeld, kan de wijziging telefonisch doorgegeven worden.
Inloggen kan op de website https://app.kerktijd.nl/login

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga?
U kunt tijdelijk uw voorkeur aanpassen door alles uit te zetten, dan ontvangt u tijdelijk geen uitnodigingen.

Ik heb wisselende diensten met werk, wat nu?
U kunt uw voorkeur tot en met woensdag aanpassen. Die aanpassingen worden door het systeem meegenomen bij het uitsturen van de nieuwe uitnodigingen. Dus als u de komende zondag ‘s ochtends moet werken, dan kunt u uw voorkeur voor de ochtenddienst(en) weg halen en alleen op de middag en/of avonddienst zetten.

Ik heb vragen over de manier van toewijzen, kunnen jullie daar meer informatie over geven?
Zeker. Het systeem van Kerktijd.nl bepaalt de toewijzingen zelf op basis van voorgaande uitnodigingen. Precieze informatie hierover is te vinden in de documentatie van kerktijd.nl

Ik heb opgegeven dat ik kom, maar nu kan ik toch niet, wat nu?
U kunt nogmaals op de knop "Ik kom wel" of "Ik kom niet" klikken, en dan kunt u het aantal aanpassen naar 0. Daarmee komen de plekken beschikbaar voor anderen.