Hey,

Al plannen voor aankomende zomer? Wat dacht je van een week Dabar werk op camping de Rusthoeve in Putten! Een fantastische week met een team op de camping en samen verschillende activiteiten verzorgen voor de campinggasten in verschillende leeftijden. Denk aan kinderclub, tienerclub, poppenkast, waterspellen, zeskamp, mannenavond, vrouwen crea middag, volleyballen enz.

De activiteiten zijn niet het belangrijkste, maar het uitdragen wie God voor jou betekend en vertellen over de liefde van Jezus. Dit kun je op de camping doen door Woord en Daar (Dabar)! Je gaat supertoffe momenten beleven met je team en de campinggasten. En krijgt er een geweldige ervaring bij.

De periodes voor D.V. de zomer van 2020 zijn:

  • Week 1: 11 juli t/m 18 juli
  • Week 2: 18 juli t/m 25 juli
  • Week 3: 25 juli t/m 1 augustus
  • Week 4: 1 augustus t/m 8 augustus

Je kunt je natuurlijk ook voor twee weken opgeven! Ben je enthousiast, wacht dan niet en meld je aan via: https://www.izb.nl/dabar/inschrijven/ op deze website kun je nog meer informatie vinden over het Dabar werk. Je kunt je ook als een team opgeven. De teams bestaan uit 6 mensen.

Zoek ook naar Camping de Rusthoeve op facebook of op Instagram. Wil je meer informatie of heb je vragen, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdens de week op de camping word je als team ondersteund door de plaatselijke commissie.
Vanuit de IZB word je ook klaar gemaakt voor de periode op de camping en vooraf zal je al op de camping zijn geweest, zodat je weet waar je terecht komt en de campingeigenaren ontmoet.

We hopen je te zien op de camping!!

Mirjam Torsius
 
Close
 

 

Tjonge.. wat was het warm in de Witte Tent dit jaar! Te warm misschien? Nou nee hoor! Elke dag kwamen er meer dan 160 kinderen bij de kids en kids+club! Wat een gezelligheid en vrolijkheid weer dit jaar!

Prachtige verhalen over schatten in de Bijbel. Schatten in jouw leven. En schatten in de Witte Tent. Met elkaar gingen we op ontdekking en leerden we elkaar beter kennen!

Niet alleen de kinderen? Ook veel tieners, jongeren en ouderen wisten de activiteiten te vinden. 

Het team is zo blij met zoveel enthousiasme! En... we hebben gehoord dat er alweer veel teamleden zijn die volgend jaar weer mee willen doen! Jij ook? Ben jij 18+ en wil jij één week lang meedraaien in het park de Groene Scheg?

Kijk hier voor een impressie van de Witte Tent week op Facebook: https://www.facebook.com/WitteTentPutten/

 Laat van je horen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Witte Tent hulp

 

Klik hier voor het programma

 

 

 

wittetent2019a