Openlucht diensten op de hei aan de Krachtighuizerweg

Van 15.08.2021 11:00 tot 15.08.2021 12:00
Geplaatst door J V
Hits: 412

De eerste openluchtdienst op de hei aan de Krachtighuizerweg hoek Schovenhorsterveldweg in Putten is alweer achter de rug. De komende zondagen volgen er nog vijf. 

,,Door versoepelingen van de coronamaatregelen zijn er weer heidediensten mogelijk’’, meldt Gerrit Wildenbeest namens de Interkerkelijke Evangelisatiecommissie Putten. ,,Wel blijven de regels voor de onderlinge afstand van anderhalve meter gelden en ook blijft het koffiedrinken na afloop van de dienst achterwege. De eerste heidedienst is succesvol en zonder problemen verlopen.’’

KLEED OF STOELTJE Er zijn nog diensten op de hei achter camping De Heihaas op de zondagen 18 en 25 juli en 1, 8 en 15 augustus, aanvang 11.00 uur. ,,Van harte welkom om met vrienden en bekenden deze sfeervolle diensten in de natuur en in de openlucht mee te vieren. Het is dan wel handig om zelf een kleed of (tuin)stoeltje mee te nemen, want er zijn vaak veel bezoekers en het aantal stoelen is beperkt’’, tipt de commissie.

Overzicht komende diensten, aanvang 11.00 uur, locatie hei Krachtighuizerweg, hoek Schovenhorsterveldweg.

Zondag 18 juli, voorganger ds. Hans van Dalen uit Nijverdal, muzikale medewerking fanfarekorps Exselsior.

Zondag 25 juli, voorganger Aart Peters uit Barneveld, muzikale medewerking Geeke Jansen, Hetty van Beek, Gendia van Cappellen.

Zondag 1 augustus, voorganger ds. Berthold Bloemendal uit Putten, muzikale medewerking Geeke Jansen, Hetty van Beek, Gendia van Cappellen.

Zondag 8 augustus, voorganger prof.dr. Wim Verboom uit Harderwijk, muzikale medewerking Wieger Jan Schaap.

Zondag 15 augustus, voorganger ds. Sjaak Maliepaard uit Barneveld, muzikale medewerking fanfarekorps Excelsior.