Geven zonder contant of geven vanuit huis

In onze gemeente hebben we een extra manier deel te nemen aan de collecte tijdens de dienst.

collecte hgpMet behulp van onze gemeente app kan je naast contant geld of collectebonnen ook met jouw smartphone geven. In dit artikel lees je hoe het werkt en wat jij kan doen om ook zonder contant geld te blijven geven aan de collecte.

Hoe werkt het?

Binnen de app van onze gemeente is er een gedeelte over 'Geven'.
Het geven aan een collecte werkt op basis van een tegoed, op dezelfde manier als collectebonnen ook een tegoed zijn. Collectebonnen worden op het kerkelijk bureau gekocht of besteld. Het tegoed kan opgeladen worden in de app. De betaling verloopt via Ideal. De Ideal betaling is het bedrag voor het tegoed plus transactiekosten. Als kerk krijgen we tegoed bedrag op onze rekening gestort. Vanuit dat tegoed worden dan de bedragen overgemaakt naar de collecte doelen.
Nadat het tegoed is opgeladen, kan u geven vanuit het tegoed. 

Geven zonder tegoed
Het is ook mogelijk om zonder tegoed te geven, dan is het een ideal betaling. Per Ideal betaling worden ook transactiekosten in rekening gebracht. Daardoor is het voordeliger om een tegoed op te waarderen omdat dan de transactiekosten verdeeld worden over meerdere donaties. 

Wat heb je nodig om te geven met de smartphone?

Om te geven via de app heb je natuurlijk een smartphone nodig (Android of iOS) met daarop onze gemeente app.
Uitgebreide informatie over hoe de app geinstalleerd kan worden, hoe de app gebruikt kan worden en hoe het geven werkt, is terug te lezen op https://app.hervormdputten.nl 

Geen smartphone of nog niet de app geinstalleerd?

U kunt ook digitaal geven zonder de app:

https://giving.donkeymobile.com/app.donkeymobile.hervormdputten

Vragen

Vragen kunnen ook gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 donkey mobile geven