De jongelui die komend seizoen gaan studeren willen wij wijzen op onderstaand bericht van de studentenvereniging CSFR (Civitas Studiosorum in Fundamento Reformato)Nog even en dan breekt er een nieuwe levensfase aan: het studentenleven! Een prachtige tijd, waarin je de studie kunt doen die bij jou past en waarin je steeds zelfstandiger wordt. Of je nu op kamers gaat wonen of nog niet,

lid zijn van een studentenvereniging is een heel mooie aanvulling op je studie en een goede manier om zo veel als mogelijk is uit je studententijd te halen. Daarom nodigen we je van harte uit om lid te worden bij de CSFR.

                                                            

De CSFR is een christelijke studentenvereniging met negen verschillende disputen: in Amsterdam, Delft, Eindhoven/Tilburg, Groningen, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Wageningen. Het doel is om christelijke studenten, voornamelijk uit de gereformeerde gezindte, samen te brengen. Op deze manier kun je geloofsverdieping vinden in de Bijbel en de gereformeerde beginselen, en word je voorbereid op je toekomstige verantwoordelijkheid in de kerk en de samenleving. Daarom zijn er op alle disputen Bijbelkringen, lezingen en studiekringen. Daarnaast is er tijd voor gezelligheid en studentikoziteit op borrels, weekenden en allerlei andere activiteiten.

De CSFR geeft je een studententijd met verdieping, gezelligheid en goede vriendschappen. Kortom, een plek waar iedereen zich thuis kan voelen en de mogelijkheid krijgt zich te ontwikkelen.  

Ben je overtuigd en wil je meer te weten komen over de CSFR?

Neem dan deel aan de introductieweek!

Ieder dispuut organiseert een introductieweek waarin je een goed beeld krijgt van de CSFR en erachter kunt komen of de vereniging iets voor jou is. 

Voor meer informatie kun je kijken op www.csfr.nl of mailen naar de Publiciteitscommissie der CSFR (PCC): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Duurt het nog even voor je gaat studeren, maar wil je wel alvast de sfeer van een studie en studentenvereniging proeven?

Meld je dan aan voor Student-for-one-day.

Aanmelden hiervoor kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voel je welkom om in ieder geval even te komen kijken.