Graag willen we de bijeenkomsten van de gebedskring in De Aker onder de aandacht brengen. Iedere donderdagavond om 7 uur komt er een groep gemeenteleden bijeen om drie kwartier met elkaar in gebed voor Gods aangezicht te zijn. De groep bestaat per avond uit ongeveer 3-7 personen. Maar meer bidders zijn altijd welkom. In het begin kan de drempel hoog lijken, maar uit ervaring weten we dat dat snel wegvalt.

In Ps. 86:5 staat: “U, Heere, bent immers goed, mild om te vergeven en rijk aan goedertierenheid voor allen die U aanroepen.” Dit getuigenis van de psalmdichter vindt weerklank in ons hart als we samenkomen om te bidden. Dat maakt dat we ons één voelen, verbonden door Gods Geest in Jezus. Dat neemt drempels weg.

We bidden om de Heilige Geest voor onze predikanten dat Die hen vervult en inspireert om telkens het Evangelie op de zondagen en andere vierdagen te verkondigen. Ook voor de gemeente, de kinderen, de jongeren en de ouderen, dat ze door het Woord geraakt worden. We brengen de zieken, de rouwdragenden, de noden en zorgen en ook de vreugde en de dank van de mensen bij de HEERE. De mensen die worstelen met… (vult u/jij de nood maar in die op uw/jouw hart ligt). U/Jij kunt dit delen via de middelen die aan het eind van dit bericht staan. Maar meer nog bent u/ben jij van harte welkom om persoonlijk mee te bidden. Het kan wekelijks, maar ook minder vaak.

Een gebedspunt of voorbede kan doorgegeven worden:

1. Naar ons vertrouwelijk emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

2. Op een briefje in de gebedsbus in de hal van De Aker, rechts van de beheerdersbalie (kan ook anoniem).

3. Bij onze contactpersonen: Cocky Kroes, T: 0341-352851 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Daan van Oostende, T: 06-51511044 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hartelijke groeten,

Daan van Oostende