Een laatste herinnering aan het reisje op woensdagmiddag 22 mei. De reis gaat naar de Vechtstreek in de provincie Utrecht. Onderweg is er een tussenstop voor koffie en thee! Bij terugkomst in Putten gebruiken we weer een warme maaltijd in De Aker, zoals we de laatste tijd gewend zijn.

Zovelen gaven zich al op dat er twee bussen nodig zijn. Dat betekent dat er nog volop plaats is. Als u zich nog niet opgaf, kunt u dus ook nog mee. Dan moet u zich wel uiterlijk zaterdag 18 mei opgeven bij mw. Matty van Putten, tel. 06-4963 5725. De kosten ad € 20,- per persoon (meer mag natuurlijk ook, graag zelfs!) betaalt u gewoon in de bus op 22 mei. Alleen aan de maaltijd deelnemen vanaf 17.00 uur is vanzelfsprekend ook mogelijk. De bus heeft een lift, zodat er ook enkele rolstoelen mee kunnen. Uw eventuele rollator gaat mee in het bagageruim.

De bus staat vanaf 12.45 uur klaar op de parkeerplaats aan de achterzijde van De Aker. Om 13.00 uur willen we vertrekken.

Als alles goed verloopt, zullen we rond 17.00 uur weer terug zijn, waarna we om 17.30 uur weer van een heerlijke, warme maaltijd genieten in De Aker.

Let u er dus op dat u niet eerst naar De Aker gaat, maar direct naar de bus achter De Aker.

We zien uit naar een fijne middag met elkaar en een gezellige maaltijd.

ds. J. van Oostende,

tel. 701833