In onze gemeente hebben we de mogelijkheid gekregen om avonden te organiseren voor getrouwde stellen. Mooi dat tijd en aandacht voor onze huwelijken binnen de gemeente ook een plek heeft. We proberen persoonlijke avonden te organiseren waarbij je als stel even echt tijd en aandacht voor elkaar hebt.

In een gezellige sfeer aan een eigen tafeltje met een bloemetje en wat lekkers wordt ieder stel ontvangen. De eerste en zesde avond beginnen we met een maaltijd die wordt verzorgd door De Aker. Elke avond heeft een thema waar we wat over vertellen.

Communicatie, omgaan met verschillen, groeien in je relatie zijn o.a. wat onderwerpen die aan de orde komen. De Bijbel gaat open en we lezen en zoeken naar wat God ons wil zeggen. Bij het thema horen vragen en opdrachten waar je met z’n tweetjes mee aan de slag gaat.

Vaak horen we terug dat het fijn is om er zo even een avondje uit te zijn. Een avond met inhoud en ontspanning. Dat gun je iedereen! We vinden het mooi om met elkaar deze avonden voor te bereiden en zo iets te kunnen bijdragen aan sterke relaties in onze gemeente.

Een hartelijke groet,

Ida Bos, Hettie Boer, Ria en Aart van de Langemheen en Jeanet en Jan

Westland.