Kom-op-adem dag ‘Opa’s en oma’s met verlies’
Na een goede en bijzondere ervaring vorig jaar hebben we er als Herberg opnieuw voor gekozen om specifiek 

aandacht te geven aan rouw en verlies bij opa’s en oma’s die een kleinkind hebben verloren. Deze KOA-dag vindt plaats op zaterdag 10 febr. 2024. We willen stilstaan bij de impact van het verlies van een kleinkind, wat doet dat met opa’s en oma’s en wat is de invloed daarvan op (familie)relaties? We geven hierover niet alleen waardevolle informatie, maar ook de ontmoeting en het delen als lotgenoten onder elkaar wordt een belangrijk onderdeel van het programma. Op verschillende manieren hopen we met elkaar uw kleinkind en het gemis van hem of haar zichtbaar te maken.

We nodigen u van harte uit! Wellicht heeft u vrienden of kennissen voor wie dit een waardevolle ontmoeting zou zijn. Stuur deze informatie dan gerust door.

Deze dag wordt gehouden in het Koetshuis, Pietersbergseweg 19 in Oosterbeek. De kosten zijn € 65 (incl. koffie, thee, maaltijd). Meer informatie: www.pdcdeherberg.nl. U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 026-3342225. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met Aline de Boer of Jansje Spaan op maandag of vrijdag tussen 9.00-10.00 uur.

Uw giften blijven welkom op IBAN NL58 RABO 0302263330 t.n.v. St. de Pietersberg.

www.pdcdeherberg.nl