Ik ben Adwin Steenbergen, 25 jaar en woon op dit moment nog in Krimpen aan den IJssel. Ik heb in 2022 mijn bachelor theologie aan de PthU (Protestantse 

Theologische Universiteit) in Amsterdam mogen afronden en ben sindsdien op zoek gegaan naar een plek waar ik de Heere kan dienen. De afgelopen tijd mocht ik dat voornamelijk doen in het geven van catechisatie in verschillende hervormde gemeentes. Het werd snel duidelijk dat de jeugd mijn hart heeft. Niet alleen om de jeugd te onderwijzen in Gods Woord, maar juist ook om hen uit te dagen tot eerlijk gesprek rondom Gods Woord. Daarom ben ik de Heere dankbaar dat ik aankomend jaar in deze gemeente aan de slag mag als jeugdwerkadviseur om op die manier volop betrokken te zijn bij de jeugd van Gods gemeente.

Toen duidelijk werd dat ik dit jaar in deze gemeente aan de slag mag als jeugdwerkadviseur, besefte ik pas hoeveel er voor mij gaat veranderen. Nieuwe woonplaats, nieuwe gemeente, nieuwe mensen, nieuwe werkzaamheden etc. Hoewel ik dit in eerste instantie best lastig vond, merk ik dat ik er hoe langer hoe meer naar uitkijk om deze gemeente te ontmoeten en daadwerkelijk aan de slag te gaan. Tijdens mijn beslissing en daarna werd ik bemoedigd door Spreuken 16:3: Wentel uw werken op de HEERE, en uw plannen zullen bevestigd worden. Vertrouwend op deze woorden, hoop en bid ik dat de Heere ons een gezegende tijd geeft waarin Zijn naam wordt verhoogd door groot en klein.

Hartelijke groet uit Krimpen aan de IJssel,

Adwin Steenbergen