Het is bijna kerst. We vieren de komst van onze Zaligmaker. Wat heeft dat met je huwelijk te maken? Nou, alles! Jouw huwelijk wordt in de Bijbel door Paulus vergeleken met de relatie tussen Christus

en Zijn gemeente (Ef. 5:32 en 33).
Jezus werd mens en wil een liefdesrelatie met ons. In jouw huwelijk mag je liefde voor je partner een afspiegeling zijn van Christus’ liefde voor ons, Zijn gemeente.

En lukt dat een beetje, dat liefhebben?

Zo aan het einde van het jaar blikken jullie misschien wel even terug. Hebben we genoeg tijd voor elkaar genomen? Hoe was het eigenlijk met dat onderhouden van ons huwelijk? Hebben we genoeg oog gehad voor elkaar? Of het nou goed zit, of dat je denkt: er kan wel een tandje bij, 2024 kun je in elk geval goed beginnen door mee te doen met ‘Hart voor je huwelijk’. Je huwelijk is het waard!

Begin 2024 hopen we weer te starten. De eerste aanmeldingen zijn al binnen! Wat is ‘Hart voor je huwelijk’?

Dat is zes avonden echt even tijd voor elkaar, gezelligheid, met z’n tweeën in gesprek over allerlei thema’s zoals: terug naar het begin, communicatie, groeien in je relatie, omgaan met verschillen, intimiteit, samen geloven. Over deze thema’s krijg je ook wat aangereikt aan de hand van een werkmap en korte presentaties. Dit alles omlijst met veel sfeer: de eerste en de laatste avond beginnen we met een dinerbuffet en tijdens de avonden is er genoeg tijd voor een hapje & een drankje en even na-kletsen achteraf. We dimmen de lichten en als het koud wordt, gaat de gashaard aan.

Zin gekregen?

Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met hulp van een datumprikker bepalen we samen met de deelnemers de data voor de avonden; we plannen bij voorkeur op de maandag- of woensdagavond.

Meer informatie? Bel of mail gerust met het Hart voor je huwelijk-team:

Aart en Ria van de Langemheen, tel. 06-11628687, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan en Jeanet Westland, tel. 352294, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie toerustingsavonden: Zaal Vanenburg, De Aker.

Kosten: € 65,=, inclusief werkmap en diners.