Vanaf begin 2020 is de Hervormde Gemeente van Putten gestart met digitaal collecteren. We zijn toen een samenwerking aangegaan metGivt. Tijdens de pandemie heeft u als gemeente dankbaar gebruik gemaakt om via deze manier te geven. Ook nu nog wordt van deze methode, hetzij beperkt, gebruik gemaakt. Vorig jaar is de kerkapp in gebruik genomen en is er een samenwerking aangegaan

met Donkey Mobile. In de kerkapp is er ook een mogelijkheid om uw giften digitaal over te maken. Meer informatie over de kerkapp kunt u vinden op: https://app.hervormdputten.nl.

De financiële commissies van de Diaconie en Kerkbeheer hebben samen besloten om het digitaal geven viaGivtuit te faseren. Per 31-12-2023 worden de contracten opgezegd en is het niet langer meer mogelijk om viaGivtuw gave te geven. De reden voor dit besluit is dat we zien dat er niet zo veel meer gebruik gemaakt wordt vanGivten vanuit het oogpunt van kosten. Ook de vele geldstromen maken het voor de financiële commissies lastiger om dit allemaal goed te verwerken. Mochten er nog vragen, zijn dan kunt u contact opnemen met Gert-Jan Kroon (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 0341-560200).