Wij kijken met een positief gevoel terug op de gemeentebrede avond 'Wij Gastvrij?' waarbij de opkomst, betrokkenheid en bereidheid een helpende hand te bieden duidelijk maken dat dit thema leeft onder onze gemeenteleden. Tijdens de avond gingen verschillende sprekers in op de situatie omtrent vluchtelingen in ons land en dorp. Al met al een leerzame en inspirerende avond die ons als christelijke gemeente aanspoort om in actie te komen.. Heeft u deze avond gemist, of wilt u de presentaties nog een keer bekijken? Dat kan via de website: .....?

Inmiddels hebben wij de eerste aanmeldingen ontvangen van mensen die graag als vrijwilliger willen helpen. Wilt u ook helpen, maar heeft u zich nog niet opgegeven? Doet u dit dan nog via het aanmeldformulier.

Wij danken God voor de bereidheid bij gemeenteleden en hopen met deze avond, en het vervolg door middel van vrijwilligerswerk, asielzoekers en statushouders in ons dorp een helpende hand te kunnen bieden. Dit werk houden wij in uw gebeden aanbevolen.

 

>> download de meditatie van Ds. Markus