Bevrijdingsconcert Mannenkoor Fontanus

Van 05.05.2022 19:30 tot 05.05.2022 21:30
Bij Oude Kerk
Geplaatst door J V
Categorieën: Concerten
Hits: 639

Na twee jaar onderbreking vanwege corona kan het Christelijk Interkerkelijk Mannenkoor “Fontanus” op donderdag 5 mei a.s. weer zijn Bevrijdingsconcert geven. Traditiegetrouw vindt het evenement plaats in de Oude Kerk in Putten, een bijzondere plaats om juist hier onze bevrijding te mogen herdenken. Naast onze vaste organist, Bert Elbertsen, wordt “Fontanus” dit jaar begeleid door Evelyn Heuvelmans op hobo en Arjan Breukhoven achter de piano. De opening en sluiting van de avond worden verzorgd door ds. J.K.M. Gerling. De muzikale leiding van deze avond is in handen van onze vaste dirigent, Evert van de Veen. Onder zijn leiding hebben de mannen van "Fontanus" de afgelopen maanden een aantal liederen ingestudeerd, waaronder het bekende lied “Een toekomst vol van hoop”.

Natuurlijk is er ook samenzang met alle aanwezigen in de kerk. Daar mogen ons nationale volkslied, het “Wilhelmus” en het bekende lied, “Gelukkig is het land” niet ontbreken. Het belooft weer een mooie avond te worden.

Het concert begint om 19.30 uur. De kerk is open vanaf 19.00 uur. De toegang is, dankzij een groot aantal sponsors, gratis. U bent van harte welkom!

Meer informatie over het koor en deze avond is te vinden op de website:

www. mannenkoorfontanus.nl.