In de Aker, de Arendshof en in de Zuiderkerk zijn Vrouwen in Contact ontmoetingen.Het doel is om contact met vrouwen onderling te hebben, wie je (u) ook bent. Meeleven met elkaar, maar zeker ook op een heel laagdrempelige manier God (nog beter) te leren kennen. Wij hebben al verschillende keren gezien dat leeftijd hierin geen rol speelt. Zeker met de creatieve avonden zijn er soms jonge meiden van ca. 14 jaar tot vrouwen van ouder dan 80 jaar! Geweldig! Iedereen is van harte welkom en zo kunnen we ook leren van elkaar.

Vrouwen in Contact Zuid
Vrouwen in Contact Zuid staat voor een serie ontmoetingsavonden voor vrouwen. Met medewerking van gastsprekers worden onderwerpen uitgediept die er toe doen. Actuele onderwerpen waarover je wel eens wat meer zou willen weten en waarover je misschien ook eens met anderen van de gedachten zou willen
wisselen.  Uitgangspunt is met Gods woord als leidraad te zoeken naar vormen van toerusting die aansluiten bij vragen die leven. We hopen hiermee ook een stukje gemeente-zijn verder te bevorderen. Want naast het serieuze gedeelte zorgen we voor een gezellige sfeer waarin je elkaar ontmoet.
De creatieve avonden zijn heel laagdrempelig, die echt bedoeld zijn voor iedereen. Of je nou Christen bent of niet, wees welkom, het zou juist mooi  zijn op deze manier van elkaar te kunnen leren.
Iedere avond staat op zichzelf. Je hoeft dus geen lid te worden en kunt iedere avond afzonderlijk bijwonen. Opgeven van te voren is niet noodzakelijk bij de avonden met een spreekster, voor de creatieve avonden is
opgave zeker wel van belang.

Uitnodiging VIC Zuid: winterwandeling

Van harte welkom op zaterdag 26 jan. om 10.00 uur in de Zuiderkerk  aan de Beulekampersteeg om je lekker op te warmen met koffie of thee. Om 10.30 uur vertrekken we; neem je wandelschoenen en warme kleding mee. Om 12.30 uur staat de lunch klaar in de Zuiderkerk. We hopen dat je komt! We nodigen je uit voor een mooie winterwandeling door ons mooie Huinen; we zien uit naar je uit! Mocht je niet in de gelegenheid zijn om mee te wandelen, maar wel te lunchen, dan is dat ook prima.

Wil je je aanmelden bij Marieke Hofland: / 06-22093546.

Kosten: € 5,- p.p.

Groeten van,

Jeannette, Marieke R., Ria, Henriette en Marieke H.

(Contactpersoon: Jeannette Roordink, tel.: 0341-492600)

Vrouwen in Contact Arendshof

In de Arendshof wordt vier keer per seizoen een gezellige avond voor alle vrouwen uit Bijsteren, Husselerveld en De Eng georganiseerd. De nadruk van de avonden ligt vooral op het onderling contact tussen de vrouwen in de wijken rondom de Arendshof. Wij beginnen en eindigen de avond met een kort meditatief moment en verder wordt de avond ingevuld met een creatieve bezigheid (bloemenkransen, kerst- en paasstuk e.d.) of soms een spreekster (over een Bijbels, maatschappelijk of ander interessant onderwerp).

Angelie, Bertine, Henriette, Janny en Margreet

Vrouwen in Contact Dorp

Creatieve workshop bij Vrouwen in Contact Dorp

Buiten kleurt de natuur prachtig; het is volop herfst. Nu het ’s avonds al vroeg donker wordt, is het fijn om het in huis extra gezellig te maken. Graag nodigen we je uit om samen met andere vrouwen een mooie krans te maken. Op 12 dec. hopen we samen aan de slag te gaan met groen en andere materialen. Iedereen is welkom. Misschien is het een idee om een buurvrouw of vriendin mee te nemen om samen bezig te zijn en andere vrouwen uit ons dorp te ontmoeten.

Waar:                  Kelder van De Aker, Fontanusplein 2

Tijd                     9.30 uur

Zelf meenemen:   Veel groen van dennen, coniferen, klimop met besjes of buxus. Graag een tas vol.

Schaar, snoeischaar en een tangetje om ijzerdraad mee te knippen.

Kosten:                € 7,50

Opgeven voor:      5 dec.

Opgeven bij:         Regine Cozijnsen, tel.: 0341-350545 of email

Wacht niet te lang, want vol = vol.

Hartelijke groet van,

Ria, Regine, Wilma en Anke