In de Aker, de Arendshof en in de Zuiderkerk zijn Vrouwen in Contact ontmoetingen.Het doel is om contact met vrouwen onderling te hebben, wie je (u) ook bent. Meeleven met elkaar, maar zeker ook op een heel laagdrempelige manier God (nog beter) te leren kennen. Wij hebben al verschillende keren gezien dat leeftijd hierin geen rol speelt. Zeker met de creatieve avonden zijn er soms jonge meiden van ca. 14 jaar tot vrouwen van ouder dan 80 jaar! Geweldig! Iedereen is van harte welkom en zo kunnen we ook leren van elkaar.

Vrouwen in Contact Zuid
Vrouwen in Contact Zuid staat voor een serie ontmoetingsavonden voor vrouwen. Met medewerking van gastsprekers worden onderwerpen uitgediept die er toe doen. Actuele onderwerpen waarover je wel eens wat meer zou willen weten en waarover je misschien ook eens met anderen van de gedachten zou willen
wisselen.  Uitgangspunt is met Gods woord als leidraad te zoeken naar vormen van toerusting die aansluiten bij vragen die leven. We hopen hiermee ook een stukje gemeente-zijn verder te bevorderen. Want naast het serieuze gedeelte zorgen we voor een gezellige sfeer waarin je elkaar ontmoet.
De creatieve avonden zijn heel laagdrempelig, die echt bedoeld zijn voor iedereen. Of je nou Christen bent of niet, wees welkom, het zou juist mooi  zijn op deze manier van elkaar te kunnen leren.
Iedere avond staat op zichzelf. Je hoeft dus geen lid te worden en kunt iedere avond afzonderlijk bijwonen. Opgeven van te voren is niet noodzakelijk bij de avonden met een spreekster, voor de creatieve avonden is
opgave zeker wel van belang.

Uitnodiging VIC Zuid

Wat: lezing van Marianne Grandia over haar boek: Onder Zijn vleugels.

Wanneer: woensdag 26 september.

Inloop: 19.30 uur.

Start: 20.00 uur.

Waar: Vereenigingsgebouw Huinen, Huinerschoolweg 5, Putten.

Er is een collecte voor de onkosten.

Onze gast is Marianne Grandia, zij is schrijfster en vertelt over haar boek: Onder Zijn vleugels. Als Riemke ziek wordt, zit ze vol vragen over haar toekomst. Welke impact zal haar ziekte op haar leven krijgen? En op haar huwelijk met Bart? Ook laait haar oude angst weer op voor de dood – het moment waarop ze God ontmoeten zal. Is Zijn liefde en vergeving ook voor haar? Hoe kan ze dat zeker weten? Jim verblijft tijdelijk in het dorp waar Riemke woont om de oude kapel in het bos op te knappen. Als hij Riemke ontmoet, voelt hij aan dat het niet goed met haar gaat. Hij wil graag helpen, maar ze zijn vreemden voor elkaar. Wat kan hij doen?

We nodigen je van harte uit om elkaar te ontmoeten en een fijne avond te hebben. We zien uit naar jullie komst. Wil je je voor 21 sept. aanmelden bij Marieke Hofland via de mail: of telefoon 06-22093546.

Hartelijke groeten,

Stuurgroep VIC-Zuid

Jeannette, Marieke, Marieke en Ria

(Contactpersoon: Jeannette Roordink, tel.: 0341-492600)

Vrouwen in Contact Arendshof

In de Arendshof wordt vier keer per seizoen een gezellige avond voor alle vrouwen uit Bijsteren, Husselerveld en De Eng georganiseerd. De nadruk van de avonden ligt vooral op het onderling contact tussen de vrouwen in de wijken rondom de Arendshof. Wij beginnen en eindigen de avond met een kort meditatief moment en verder wordt de avond ingevuld met een creatieve bezigheid (bloemenkransen, kerst- en paasstuk e.d.) of soms een spreekster (over een Bijbels, maatschappelijk of ander interessant onderwerp).

 Angelie, Bertine, Henriette, Janny en Margreet

(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Vrouwen in Contact Dorp

Creatieve workshop bij Vrouwen in Contact Dorp

Buiten kleurt de natuur prachtig; het is volop herfst. Nu het ’s avonds al vroeg donker wordt, is het fijn om het in huis extra gezellig te maken. Graag nodigen we je uit om samen met andere vrouwen een mooie krans te maken. Op 12 dec. hopen we samen aan de slag te gaan met groen en andere materialen. Iedereen is welkom. Misschien is het een idee om een buurvrouw of vriendin mee te nemen om samen bezig te zijn en andere vrouwen uit ons dorp te ontmoeten.

Waar:                  Kelder van De Aker, Fontanusplein 2

Tijd                     9.30 uur

Zelf meenemen:   Veel groen van dennen, coniferen, klimop met besjes of buxus. Graag een tas vol.

                            Schaar, snoeischaar en een tangetje om ijzerdraad mee te knippen.

Kosten:                € 7,50

Opgeven voor:      5 dec.

Opgeven bij:         Regine Cozijnsen, tel.: 0341-350545 of email 

Wacht niet te lang, want vol = vol.

Hartelijke groet van,

Ria, Regine, Wilma en Anke