Kerstpostactie Putten heeft dit jaar € 6.223,- opgebracht. Wat zijn we hier weer ontzettend blij en dankbaar mee. Dit bedrag is verdeeld tussen ‘Woord en Daad’ en ‘Open Doors’. Voor W&D is het geld specifiek naar de actie hulp Ethiopië gegaan. Er is daar grote droogte met als gevolg hongersnood. W&D helpt daar mee om boeren te trainen en mensen te voorzien van voedsel, medicijnen en schoolboeken.

Open Doors ondersteunt vervolgde christenen wereldwijd.

Dit was de 15e keer dat kerstpostactie Putten gehouden werd. De afgelopen 15 jaar is er in totaal al ruim € 138.000,- overgemaakt naar verschillende goede doelen. Een bedrag om stil van te worden!

We willen via deze weg iedereen bedanken die in de afgelopen jaren kerstkaarten heeft ingeleverd. Het was soms flink zoeken naar de juiste adressen en personen aangezien er soms alleen maar een naam op de kaart stond 😊.

Gelukkig was er een vrijwilliger die bijna iedere Puttenaar wel kent en zijn de kaarten alsnog bezorgd.

Vandaar dat we alle vrijwilligers hartelijk willen bedanken. Wat was het gezellig en fijn om met elkaar te sorteren en te bezorgen.

Verder bedanken we ook de sponsoren die de prachtige advertentie mogelijk hebben gemaakt, De Aker voor de ruimte waar we gebruik van mochten maken en de Woord&Daad-winkel waar dit jaar ook weer de post ingeleverd kon worden.

Hopelijk mogen we ook kerst 2024 uw kerstkaarten weer bezorgen.