Online GZB-event 21 mei

Van 21.05.2022 19:00 tot 21.05.2022 22:30

Bij online

Geplaatst door J V

Categorieën: Vorming en toerusting

Hits: 308


Met de GZB-pinkstercampagne ‘Vertel, over de grote daden van God’ leven we samen met Gods wereldwijde kerk toe naar Pinksteren. Op D.V. zaterdagavond 21 mei worden tijdens het online GZB-event inspirerende verhalen uit de wereldkerk gedeeld, waarbij sprekers uit Colombia, Nepal, Bulgarije en Libanon laten zien hoe God wereldwijd werkt.

Tijdens een anderhalf uur durend programma gaan we in gesprek over het thema van de pinkstercampagne: Vertel, over de grote daden van God. Hoe vaak doen we het? Elkaar vertellen wie God is en wat Hij doet. Zomaar – gevraagd of ongevraagd – iets goeds zeggen over Hem. In Nederland is dat niet gebruikelijk. Juist gelovigen uit de wereldkerk houden ons op dit punt een spiegel voor. Hoe kunnen we elkaar stimuleren om Gods goedheid en trouw door te geven? Natuurlijk kunt u gewoon thuis meekijken, maar het is nog leuker om als gemeente bij elkaar te komen rond een kampvuur of maaltijd om in verbondenheid met elkaar én de wereldkerk deze avond mee te maken. Een mooie manier om samen toe te leven naar het pinksterfeest! Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op www.gzb.nl/event.

Maar de GZB organiseert nog veel meer activiteiten. Er is bijv. een verhalentocht voor kinderen en een escaperoom voor tieners. En evenals vorig jaar is er een internationale gebedsbijeenkomst; dit jaar op woensdagavond 1 juni. Met al deze activiteiten wil de GZB samen met Gods wereldwijde kerk toeleven naar het pinksterfeest. Kijk voor meer informatie op www.gzb.nl/vertel en doe mee!

Verkoop wenskaarten voor Bosnië

Van het Kerkelijk Bureau kregen we bericht dat er in de afgelopen periode weer voor

€ 135,- aan wenskaarten is verkocht. De opbrengst van deze verkoop is bestemd voor het werk van Adré en Marja Lichtendonk in Bosnië.

De kaarten worden voor € 1,- per stuk verkocht bij het Kerkelijk Bureau en worden gemaakt door vrijwilligers uit onze gemeente. Er is een ruime keus uit kaarten voor allerlei gelegenheden. Vrijwilligers en de kopers: Bedankt!