Zaterdag 2 april van 11.00-15.00 uur.
Buiten bij de Zuiderkerk. Het geld dat wij ophalen is bestemd voor zendingswerk in Bosnie.

De laatste voorbereidingen zijn gedaan en dan is het eindelijk zover: zaterdag 2 apr. van 11 tot 15 uur: Jeugdbazaar Bosnische markt bij de Zuiderkerk. We hebben er veel zin in om u en jullie te ontmoeten. Wat zijn er veel vrijwilligers die hun steentje bijdragen. Dank jullie wel voor alle tijd en energie die jullie erin gestopt hebben. De kinderen van de clubs hebben mooie dingen gemaakt of gaan op een creatieve manier dingen verkopen voor Geloof in Bosnië. Er is natuurlijk een grabbelton en een springkussen voor de kleine kinderen. De kinderen kunnen ook geschminkt worden. Er kan geschilderd worden. De patatkraam gaat vanaf 11 uur van start, de JV bakt graag voor u/jullie. Ook de GZB is met een kraam vertegenwoordigd. Zo kunt u kennis maken met de wereldwijde kerk. We kijken ernaar uit om jullie te zien; trek een warme jas aan! En kom zoveel mogelijk op de fiets en neem genoeg contant geld mee. Ook kan er gepind worden. Graag deel ik ook nog het dagprogramma:

IMG 20220330 WA0000

Jeugdbazat 02 04