voorpagina.pgn

 Op 16 mei 2020 zouden wij de 13e boeldag houden, maar deze is uitgesteld naar het najaar door het coronavirus. De nieuwe datum is 12 september afhankelijk van de beperkingen die gelden bij het coronavirus

Op dit moment nemen wij geen goederen meer in.

De boeldagcommissie houdt zich bezig met het verzamelen, ophalen en het sorteren van goederen. Dit varieert van allerlei kleine artikelen tot meubels, antiek en oudijzer. 

Van harte welkom op elke eerste zaterdag van de maand aan de Ambachtstraat 12 in Putten. Wij staan tussen 9.00 en 12.00 uur klaar om de spullen in ontvangst te nemen. Wel een vriendelijk verzoek of alle spullen schoon zijn en nog in goede staat verkeren. Voor grote meubels of als u geen gelegenheid heeft om de spullen te komen brengen, kunt u contact opnemen met Jan van den Bor via: 06-15318644. Tevens kunt u bij ons oud ijzer in komen leveren. Let op: er zal geen verkoop zijn!

 Daarnaast organiseren we 1 keer per jaar een grote verkoping, welke gehouden zal worden op het Fontanusplein en in de Aker.

De opbrengsten worden besteed aan goede doelen in onze Kerkelijke Gemeente, waarbij ook diaconale doelen niet vergeten worden.

 

Centraal inleverpunt Ambachtstraat 12 Putten ook oud ijzer

Voor het ophalen van goederen bel:

Jan van den Bor  Tel: 0615318644