Heel Putten Bakt

Wij zijn op zoek naar mensen die voor de boeldag verse producten willen maken die we op die dag gaan verkopen. Denk hierbij aan taart, cake, boterkoek, appeltaart, advocaat enz. De producten kunnen op vrijdag 20 mei vanaf 13.00 uur gebracht worden in De Snuffelhal. Iedereen alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking. We zien u graag op zaterdag 21 mei tijdens de boeldag!

 BOELDAGposter 2022

Op 21 mei grote boeldag in Putten

Op D.V. zaterdag 21 mei houdt de Hervormde Gemeente te Putten haar jaarlijkse boeldag. De boeldag wordt gehouden in en rond De Snuffelhal, parkeerplaats Brinkstraat, ingang bibliotheek. Het evenement vindt plaats tussen 9.00 en 15.00 uur.

Die dag is de Snuffelhal voor u open waaruit verschillende artikelen verkocht worden. Ook buiten zullen diverse soorten artikelen te koop worden aangeboden. Denk aan boeken, schilderijen, speelgoed, glas, servies, gereedschap, kleding, textiel, meubelen, verloting enz. enz.
Ook dit jaar hebben we weer het Rad van Avontuur! Bij het rad kunt u mooie prijzen winnen.

Ook de inwendige mens wordt niet vergeten.
Op het terras kunt u genieten van een kop koffie met iets lekkers. Of u koopt bij de kraam een zak versgebakken oliebollen, een broodje hamburger of een Scheveningse haring.
Aan de kinderen hebben we ook gedacht! Zij kunnen zich laten schminken.

We zien u graag op zaterdag 21 mei tijdens de boeldag!
Voor meer informatie over de boeldag, boeldagcommissie en De Snuffelhal kijk op onze website www.hervormdputten.nl/ontmoeten/boeldag of op facebook www.facebook.com/ boeldagputten.

 

 

20211110 095222