De zomervakantie is inmiddels begonnen en over een paar weken staat de Witte Tent weer in de Groene Scheg: van D.V. woensdag 21 t/m 28 aug.

Witte Tent 2019

Het volledige programma volgt in de volgende kerkbode en is al te zien op de website en onze Facebookpagina. Wij zijn nog dringend op zoek naar mensen (15+) die willen helpen bij de clubs (10-12 uur en/of 14-16 uur) en pannenkoekenbakkers voor de laatste woensdag. Opgeven kan via de website: http://www.hervormdputten.nl/getuigen/vbw-groene-scheg.

Alvast een volleybalteam (16+) opgeven kan hier ook!

Aanmelden voor deelname aan alle activiteiten kan via de app/website Eventbrite, voor de jongens- en mannenavond (archery attack) en meisjes- en vrouwenavond (workshop wanddoek XL) is dit verplicht i.v.m. voorbereiding en inkoop/huur materialen. Voor vragen en verdere info mail naar: . Alvast hartelijk dank voor jullie hulp en graag tot ziens bij de Witte Tent!

Een enthousiaste groet namens alle teamleden, op de foto van links naar rechts: Sabine Idenburg, Willemien van Aken, Elsaly van den Heuvel, Gerrit-Jan & Jenneke Lubbertsen, Martine van den Hazel, Jaap Stoffer, Klaske Kuiper, Hetty Lichtendonk, Miriam Brunt, Jan & Ada van Drie en Frank Lichtendonk. Rens van Beek en Janieke de Ruiter staan helaas niet op de foto.

PS: Helpen jullie ons mee schoenendozen sparen? Voor dinsdag 26 aug. hebben we er ongeveer 80 nodig.