Al bijna 20 jaar is ‘Klaar voor de start’ een begrip in Putten: Stellen die voor hun huwelijk staan worden d.m.v. Bijbelse en praktische

informatie en gesprek daarover toegerust voor het huwelijksleven (http://www.hervormdputten.nl/toerusten/jongeren/klaar-voor-de-start). Het is een heel mooi en dankbaar stuk kerkenwerk, maar het ontbreekt momenteel aan leiding voor de circa 2 x 5 avonden per jaar. Graag komen we in contact met gemeenteleden die belangstelling hebben om deze avonden voor te bereiden en te verzorgen. Zelf een niet volmaakt huwelijk hebben is een pré. Wil jij het biddend overwegen?

Neem voor meer informatie of om je belangstelling kenbaar te maken contact op met Nelleke van de Langemheen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-42390289) of Jan Boer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-11111538), respectievelijk contactpersoon en voorzitter van de commissie Vorming en Toerusting.

Klaarvoorde