De laatste voorbereidingen worden gedaan, want het is bijna zover….Vanaf zondag 7 juli zijn er weer de openluchtdiensten achter de Zuiderkerk.    Agenda openluchtdiensten

Een hartelijk welkom voor alle vakantiegasten, gemeenteleden en andere belangstellenden! We hopen dat er weer veel gasten zullen komen. En neem dit jaar eens iemand mee, je buurman, je collega of een moeder van school. Bid er maar voor of de Heere God je wil helpen om te bedenken wie je mee zou kunnen nemen én of Hij je de moed geeft om het te vragen.

Ook dit jaar is er op zondagmorgen een kerkdienst om 9.30 uur (op 7 en 14 juli en 25 aug. binnen, in de Zuiderkerk; de andere data buiten) en is er ’s avonds om 18.30 uur een zangdienst met een overdenking. De avonddiensten hebben dit jaar als thema: “Ontmoetingen met Jezus”.

Kom zoveel mogelijk op de fiets; voor wie met de auto komt is er gelegenheid om te parkeren in het weiland naast de kerk. Na de diensten is er koffie, thee en limonade. Een mooie gelegenheid om na te praten over de dienst of om even bij te praten met vrienden of bekenden. Maar kijk ook eens rond of er iemand is die alleen staat of die je nog niet kent en maak daar eens een praatje mee! Er is natuurlijk ook weer speelgoed voor de kinderen.

Na de avonddienst op 7 juli is er voor de 16+ SNAC en na de avonddienst op 21 juli en 18 aug. is er ontmoeting voor de tieners met gezelligheid, fris en lekkers en de pannakooi! Kom en neem je vrienden mee!

We hopen dat alles goed mag verlopen; dat we de liefde van God door mogen geven aan allen die komen en vooral dat door deze diensten Zijn Naam verheerlijkt wordt!

En of u of jij nu wel of niet naar de openluchtdiensten komt… bid maar met ons mee dat de Heere God deze diensten zegent. Dat de mensen die komen aangeraakt worden door wat ze horen, zien en meemaken. We kunnen alles zo mooi en goed organiseren, maar zonder Gods zegen is het niets!

Hartelijke groeten, namens de commissie, Anja van den Ham

openluchtdiensten 2024