Paasjubel 2024

Op zondag 31 mrt., eerste paasdag, organiseert de Interkerkelijke Evangelisatiecommissie Putten, IECP, opnieuw een paasjubel op een drietal locaties:

1e locatie: Brinkstraat/Torenlaan ter hoogte van Pancratiushof,

2e locatie: Kerkplein tegenover het gemeentehuis.

3e locatie: Woonzorg Centrum ‘Elim’.

Wij worden ondersteund door fanfarekorps ‘Excelsior’ uit Putten en er zullen dan paasliederen gezongen worden. Ook stellen wij de bewoners van ‘Elim’ op de hoogte met een liturgie.

Wij nodigen een ieder uit die getuigen wil van de Opgestane Christus.

U wordt vriendelijk verzocht om op het eerste punt te verzamelen en vervolgens gaan wij allen lopend, indien mogelijk, naar de volgende locaties.

Bent u met de auto dan is er het vriendelijk verzoek om uw auto ergens te parkeren, bijv. op het parkeerterrein bij het gemeentehuis en vervolgens naar de 1e zanglocatie te lopen en de volgende locaties.

Het paasappel begint om 07.30 uur en vooraf wordt het paasevangelie u voorgelezen en vragen we om een zegen. Liturgieën zijn aanwezig.

We hopen op een goede opkomst en droog weer, bij regenachtig weer paraplu meenemen s.v.p. en namens de IECP wensen wij een ieder gezegende paasdagen toe.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Fred Renes, tel: 06-50822742 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.