Van 28-30 dec. organiseert de HGJB haar jaarlijkse kerstconferentie. Een waardevol evenement voor jongeren van 17-25 jaar. 

Centraal staat ontmoeting: met God, anderen en met jezelf. Zo’n 500 enthousiaste jongeren komen samen op De Kroeze Danne in Ambt Delden. Het thema dit jaar is ‘Toekomst voor vandaag’.

De onderlinge ontmoeting op de HGJB-kerstconferentie is waardevol voor jongeren. Sommigen komen uit een omgeving waar niet veel leeftijdsgenoten geloven. Anderen vinden het fijn om met ‘kerkgenoten uit een andere gemeente’ te praten. Concreet geeft de HGJB deze ontmoeting vorm door groepsgesprekken. In deze gesprekken praten jongeren door over de samenkomst. Een van de jongeren vertelde achteraf: ‘De groepsgesprekken zijn een prachtige toevoeging. Je hoort de perceptie van anderen en dat kan je op een heel andere manier raken. Kennis wordt gedeeld en lasten samen gedragen. Het brengt een bijzondere verbinding teweeg.’ Het programma van de HGJB-kerstconferentie bestaat uit vijf samenkomsten, groepsgesprekken, inspirerende workshops en een gezellig avondprogramma.

Nieuw dit jaar zijn de oefenplekken waarin jongeren niet alleen horen van maar ook oefenen in een leven als discipel van Jezus.

Meer weten over de HGJB-kerstconferentie? Ga naar HGJB.nl/KC

HGJB kerst