Jeremia 31 staan prachtige beloftes aan Israël over hun terugkeer naar het beloofde land. Hij zal hen weer bijeenbrengen, hen troosten en hun rouw veranderen in vreugde. God heeft hen lief met een eeuwige liefde en daarom zal Hij hen tot een God zijn en zullen zij Hem tot een volk zijn. In deze maand mei spreken deze Bijbelse woorden extra aan, omdat de staat Israël nu precies 75 jaar bestaat. Wat een wonder!

Als werkgroep willen we deze vreugde gepaard doen gaan met onze volgende activiteit ten bate van de zwakke en kwetsbare bewoners van Jeruzalem die dagelijks bij HINENI komen voor een voedzame maaltijd. Dat wordt de sponsorwandeltocht 2023 die we hopen te houden op zaterdag 3 juni vanaf de Oude Nijkerkerweg 34, 3882 MB te Putten. De deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden (13 of 20 km) die hen de mooiste plekjes in Hell en Kruishaar laten zien.

U kunt deze datum al vast reserveren, maar het is nog beter u nu reeds op te geven telefonisch via 06.51307848 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ceel de Vries / Okko van Dijk