Paas-jubel 2023
Op zondag 9 apr., eerste paasdag, organiseert de Interkerkelijke Evangelisatie- Commissie Putten, IECP, opnieuw een `Paas-jubel` op een drietal locaties:
1e locatie: Rietgansstraat / Bouwmeestersgoed
2e locatie: Bouwmeestersgoed, bij school De Schuilplaats
3e locatie: Norschoten, in de achtertuin worden wij verwacht.

Wij worden ondersteund door Fanfarekorps “Excelsior” uit Putten en zullen samen paasliederen zingen. Ook stellen wij de bewoners van Norschoten en De Samaritaan op de hoogte met een liturgie. Wij nodigen een ieder uit die getuigen wil van de Opgestane Christus. U wordt vriendelijk verzocht om op het eerste punt te verzamelen en vervolgens gaan wij allen lopend (indien mogelijk) naar de volgende zanglocaties.

Bent u met de auto? Dan is er het vriendelijk verzoek om uw auto te parkeren bij verzorgingshuis Norschoten en lopend naar de 1e zanglocatie en de volgende locaties te gaan. De paas-jubel begint om 07.30 uur en vooraf wordt het paasevangelie u voorgelezen en vragen we om een zegen.

Liturgieën zijn aanwezig.

We hopen op een goede opkomst en droog weer, bij regenachtig weer paraplu meenemen s.v.p.

Namens de IEC Putten wensen wij een ieder gezegende paasdagen toe.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Fred Renes, tel: 06-50822742 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.