Als vervolg op het bericht van gisteren, digitale toezeggingen zijn nu ook mogelijk op https://toezeggingen.hervormdputten.nl 

Als er vragen of problemen zijn, dan kan daarover een bericht gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch contact openen met het Kerkelijk Bureau.

 

Deze week zijn de enveloppen rond gebracht voor de kerkelijke bijdrage/actie Kerkbalans. Al een aantal jaar is het mogelijk om de toezeggingen digitaal in te vullen. Voorgaande jaren was het alleen mogelijk om een incasso af te geven, dat is nu anders. De mogelijkheden die in de brief staan "Incasso", "zelf over maken per bank" en "betaalverzoek" zijn nu ook alle 3 beschikbaar bij de digitale toezegging. Graag willen we u vragen om zo veel als mogelijk is via de website in te vullen, dat scheelt veel werk bij het verwerken van de brieven en kan er ook niet onbedoeld een fout gemaakt worden bij het invoeren.

๐——๐—ถ๐—ด๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ณ ๐˜„๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด

Doordat we een migratie hebben gehad van Scipio (ledenadministratie) was de voorbereiding toch anders dan afgelopen jaren. Daardoor is het digitaal toezeggen helaas nog niet helemaal klaar. De technische obstakels zijn nu opgelost. Morgenochtend worden de gegevens ingelezen vanaf Scipio en daarna kunnen ook de toezeggingen gedaan worden op https://toezeggingen.hervormdputten.nl

Ik verwacht dat het in de loop van de dag beschikbaar is en de toezeggingen ingevuld kunnen worden.
Op de website staat nu een melding dat het nog niet mogelijk is, als alles getest is halen we de melding weg en kan het gebruikt worden.

Bedankt voor uw geduld.

Namens het College van Kerkrentmeesters,
Cees Bos