Allereerst een oproep aan iedereen: Op afdeling ‘Bij de Bron’ zijn we nog steeds op zoek naar mensen die zondagsschool willen geven. We zoeken iemand die zelfstandig voor de groep staat en we zoeken iemand die in de grote middenbouwgroep (kinderen van groep 4 t/m 6) kan ondersteunen.

Als ondersteuner heb je geen echte taken, zoals het Bijbelverhaal vertellen. Dit kunnen jongeren vanaf 14 jaar al prima doen, is onze ervaring. Lijkt het je iets (voor jezelf of een bekende) of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Gendia van Cappellen via 06-25572517.

Vooraankondiging i.v.m. kerst: We willen het kerstfeest van de zondagsschool dit jaar weer in de Oude Kerk vieren en het veel breder opzetten. Zodat het een kinderkerstfeest wordt voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd van zowel binnen als buiten de gemeente. Natuurlijk zijn alle familieleden en andere belangstellenden ook altijd welkom. Dit kerstfeest wordt gevierd op zondagmiddag 25 dec. Waarschijnlijk starten we om 14.30 uur.

En dan nu het ‘normale’ bericht voor alle jongens en meisjes van de zondagsschool (en jullie ouders)! Hierbij weer de tekst en psalm voor aanstaande zondag, 20 nov. Succes met leren en we hopen jullie dan allemaal weer te zien!

Er wordt deze zondag verteld uit: Genesis 22:1-19 (OB), Daniël 2 (MB) & Ezechiël 34:1-19 (BB).

                                                                                                                              Groetjes van de juffen en meesters van de zondagsschool