De postzegelactie van de GZB en Kerk in Actie levert jaarlijks zo'n € 18.000,- op. De moeite waard dus!

Meedoen kan heel eenvoudig:

• De postzegels kunnen worden ingeleverd bij het Kerkelijk Bureau. Knip postzegels ruim van de envelop. Knip geen postzegels van ansichtkaarten.
  • Ansichtkaarten kunnen ook worden ingeleverd. Een ansichtkaart is een enkele kaart, met aan de ene kant een afbeelding en aan de andere kant ruimte voor adres en postzegel. Dubbele kaarten hebben geen verkoopwaarde en belanden bij het oud papier.

Spaart u ook (weer) mee?

GZB zoekt nieuwe zendingswerkers

Wilt u, wil jij van betekenis zijn in Gods wereldwijde kerk? De GZB heeft verschillende vacatures; niet alleen voor predikanten en evangelisten, maar bijvoorbeeld ook voor artsen, jeugdwerkers en marketeers. Wat je opleiding en achtergrond ook is, denk er eens serieus over na hoe je je talenten kunt inzetten binnen de wereldkerk. En wie weet is een van de volgende vacatures wel iets voor jou!

Jeugdwerker Albanië - Ben je een enthousiaste jeugdwerker? De nog jonge kerk in Albanië kan je hulp goed gebruiken! Ze hebben weinig ervaring in het jeugdwerk en daarom behoefte aan training en begeleiding.

Gemeentetoeruster Costa Rica - Hebben de meest kwetsbaren in de samenleving je hart? Voor de kerk in Costa Rica zoeken we een gemeente-toeruster om lokale gemeenten te helpen om handen en voeten te geven aan het geloof.

Marketeer Peru - Het mooiste ‘product verkopen’ dat er bestaat? Als ervaren marketeer/communicatietalent kun je de kerk in Peru helpen bij hun droom om nieuwe gemeenten te stichten.

Kijk voor meer info en een overzicht van alle vacatures op www.gzb.nl/vacatures.